Na UKC zmanjkalo prostih postelj

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Bolnike bodo premeščali v druge ustanove
Oglej si celoten članek

Zaradi povečanega števila politravmatiziranih bolnikov (bolnikov s hudimi poškodbami) in priliva ostalih bolnikov, ki zahtevajo intenzivno zdravljenje, so v UKC Maribor zasedene vse postelje za intenzivno zdravljenje – tako na Kliniki za kirurgijo, Kliniki za interno medicino in na Kliniki za pediatrijo, so sporočili z UKC Maribor.

Zasedene so tudi številne operacijske ekipe.

Zdravje Nevarnost okužb za celoten UKC Maribor

Bolnike bodo premeščali v druge ustanove

"Bolnike prosimo za razumevanje v primerih, kjer bo prišlo do zastojev oziroma tam, kjer bo prišlo do premeščanja v druge slovenske zdravstvene ustanove," sporočajo z UKC Maribor.

UKC: Še slabše bo

Pričakujejo, da se bodo razmere v prihajajočih praznikih še poslabšale. "Za premeščanje bolnikov se že dogovarjamo z ostalimi zdravstvenimi ustanovami, tako da si prizadevamo, da bo za vse ustrezno poskrbljeno."

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:11 22. December 2017.

    K Milojki in Cerarju naj jih namestijo,mata sigurn še kakšno posteljo frej?

  • 12:32 22. December 2017.

    Saj mi vse razumemo in potrpimo...le nevem zakaj se enkrat javno ne pove da zdravstva slovenija nima.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.