Ne nasedajte temu oglasu!

Foto: Profimedia
Ne nasedajte oglasu o ozdravitvi.
Oglej si celoten članek

O zavajanju potrošnikov tokrat opozarjajo zdravniki, natančneje zdravniki specialisti Kliničnega oddelka za revmatologijo Interne klinike UKC Ljubljana.

Naši strokovnjaki opozarjajo na oglaševanje kreme BeezMax, za katero prodajalec trdi, da po daljši uporabi odpravi bolečine v sklepih, zmanjšuje vnetja, preprečuje odlaganje snovi in obnavlja vezivna tkiva v sklepih.

Zdravniki "To ni le zavajajoč, ampak tudi škodljiv oglas"

"Zdravnikov, navedenih v oglasu, naši revmatologi ne poznajo in ne gre za slovenske revmatologe. V Sloveniji ravno tako ne obstaja Zveza revmatologov, imamo pa Revmatološko sekcijo, ki deluje v okviru Slovenskega zdravniškega društva. Hondroprotektivi so zaščitniki hrustanca, vendar takega zdravila na trgu žal ni. Zdravila se lahko posrkajo preko kože v krvni obtok, revolucije pa ni", sporočajo iz ljubljanskega kliničnega centra.

Zdravje UKC Ljubljana: Ne nasedajte navedbam o ozdravitvi

Berite tudi drobni tisk!

Podjetje BeezMAX LLC, ki ima sedež v ZDA na spletni strani navaja tudi, da lahko izdelek, če z njim niste zadovoljni, vrnete "in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj."

Nekaj klikov naprej, pod zavihtkov "vračila" pa nato navajajo, da mora stranka v zahtevku za vračila navesti vzrok za zahtevek. "Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo zahtevka kupca, če se izkaže, da vzrok za njegovo/njeno pritožbo ni utemeljen.
Vrnjen izdelek mora biti v istem stanju, kot ste ga prejeli (kot nov), ne sme biti odprt in embalaža ne sme biti poškodovana, to je kot v stanju pred prodajo, originalna embalaža mora ostati nespremenjena."

 

 

dežurni@žurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.