Zdravje > Aktualno
2307 ogledov

Ne nasedajte temu oglasu!

revmatolog Profimedia
Ne nasedajte oglasu o ozdravitvi.

O zavajanju potrošnikov tokrat opozarjajo zdravniki, natančneje zdravniki specialisti Kliničnega oddelka za revmatologijo Interne klinike UKC Ljubljana.

Naši strokovnjaki opozarjajo na oglaševanje kreme BeezMax , za katero prodajalec trdi, da po daljši uporabi odpravi bolečine v sklepih, zmanjšuje vnetja, preprečuje odlaganje snovi in obnavlja vezivna tkiva v sklepih.

zdravnik Zdravniki Zdravje "To ni le zavajajoč, ampak tudi škodljiv oglas"

"Zdravnikov, navedenih v oglasu, naši revmatologi ne poznajo in ne gre za slovenske revmatologe. V Sloveniji ravno tako ne obstaja Zveza revmatologov, imamo pa Revmatološko sekcijo, ki deluje v okviru Slovenskega zdravniškega društva. Hondroprotektivi so zaščitniki hrustanca, vendar takega zdravila na trgu žal ni. Zdravila se lahko posrkajo preko kože v krvni obtok, revolucije pa ni", sporočajo iz ljubljanskega kliničnega centra.

Zivljenje 11.11.13, diabetes, sladkorna bolezen, diagnostika, zdravje, foto: Shu Zdravje UKC Ljubljana: Ne nasedajte navedbam o ozdravitvi

Berite tudi drobni tisk!

Podjetje BeezMAX LLC, ki ima sedež v ZDA na spletni strani navaja tudi, da lahko izdelek, če z njim niste zadovoljni, vrnete "in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj."

Nekaj klikov naprej, pod zavihtkov "vračila" pa nato navajajo, da mora stranka v zahtevku za vračila navesti vzrok za zahtevek. "Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo zahtevka kupca, če se izkaže, da vzrok za njegovo/njeno pritožbo ni utemeljen.
Vrnjen izdelek mora biti v istem stanju, kot ste ga prejeli (kot nov), ne sme biti odprt in embalaža ne sme biti poškodovana, to je kot v stanju pred prodajo, originalna embalaža mora ostati nespremenjena."

dežurni@žurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice