Zdravje > Aktualno
2322 ogledov

Ne nasedajte temu oglasu!

revmatolog
Ne nasedajte oglasu o ozdravitvi.

O zavajanju potrošnikov tokrat opozarjajo zdravniki, natančneje zdravniki specialisti Kliničnega oddelka za revmatologijo Interne klinike UKC Ljubljana.

Naši strokovnjaki opozarjajo na oglaševanje kreme BeezMax, za katero prodajalec trdi, da po daljši uporabi odpravi bolečine v sklepih, zmanjšuje vnetja, preprečuje odlaganje snovi in obnavlja vezivna tkiva v sklepih.

zdravnik Zdravniki Zdravje "To ni le zavajajoč, ampak tudi škodljiv oglas"

"Zdravnikov, navedenih v oglasu, naši revmatologi ne poznajo in ne gre za slovenske revmatologe. V Sloveniji ravno tako ne obstaja Zveza revmatologov, imamo pa Revmatološko sekcijo, ki deluje v okviru Slovenskega zdravniškega društva. Hondroprotektivi so zaščitniki hrustanca, vendar takega zdravila na trgu žal ni. Zdravila se lahko posrkajo preko kože v krvni obtok, revolucije pa ni", sporočajo iz ljubljanskega kliničnega centra.

Zivljenje 11.11.13, diabetes, sladkorna bolezen, diagnostika, zdravje, foto: Shu Zdravje UKC Ljubljana: Ne nasedajte navedbam o ozdravitvi

Berite tudi drobni tisk!

Podjetje BeezMAX LLC, ki ima sedež v ZDA na spletni strani navaja tudi, da lahko izdelek, če z njim niste zadovoljni, vrnete "in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj."

Nekaj klikov naprej, pod zavihtkov "vračila" pa nato navajajo, da mora stranka v zahtevku za vračila navesti vzrok za zahtevek. "Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo zahtevka kupca, če se izkaže, da vzrok za njegovo/njeno pritožbo ni utemeljen.
Vrnjen izdelek mora biti v istem stanju, kot ste ga prejeli (kot nov), ne sme biti odprt in embalaža ne sme biti poškodovana, to je kot v stanju pred prodajo, originalna embalaža mora ostati nespremenjena."

 

 

dežurni@žurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice