Uradno: Številke vse bolj strašljive, najhuje je v Ljubljani

Foto: UKC LJ
Foto: UKC LJ
Samo v Ljubljani so potrdili 37 novih okužb. Štirje bolniki s covid-19 so umrli.
Oglej si celoten članek

V četrtek so v Sloveniji ob 3557 opravljenih testih potrdili 137 novih okužb z virusom Sars-Cov-2. Število aktivnih primerov v Sloveniji se je teko povzpelo na 1116. 

Zaradi bolezni Covid-19 je v bolnišnici hospitaliziranih 67 bolnikov, 11 jih je na enoti za intenzivno nego. Žal so štirje bolniki, ki so bili okuženi z novim koronavirusom, tudi umrli.

MEDNARODNI DAN GLUHIH Stiske zaradi obraznih mask Covid-19 Ravnatelji v šolah in vrtcih ogorčeni: Tako ne moremo delati!

Največ novih primerov so odkrili v Ljubljani, in sicer kar 37. Po pet primerov okužb so potrdili v Kranju in Kamniku, po štiri v Mariboru, Šmarjah pri Jelšah ter po tri v Rogaški Slatini, Pivki, Domžalah, Ilirski Bistrici, Trbovljah, Slovenj Gradcu in Lendavi. Preostale kraje, kjer so potrdili po dve ali eno okužbo, si lahko ogledate v spodnji razpredelnici. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:06 18. September 2020.

    Zvečer bo protest in nova priložnost levičarjev za rušenje rekorda okuženosti s covid-19.

  • 12:29 18. September 2020.

    Berem,da je letos manj umrlih v primerjavi z 2018 ?

  • 12:22 18. September 2020.

    Pa dajte še vi mediji nehati napihovati ta balon groze in zastraševanja!Zaradi takih medijev kot ste vi, bodo morali še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.