Novi podatki o okuženih v Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po dveh dneh znova odlične novice.
Oglej si celoten članek

Po dveh dneh slabših novic oziroma podatkih o dveh novo okuženih osebah na dan (tri iz Maribora, ena iz Mengša), včeraj v Sloveniji nismo zabeležili nove okužbe s Sars-CoV-2. 

Po navedbah Sledilnika Covid-19, so včeraj opravili 828 testov, vsi so bili negativni.  Doslej so okužbo potrdili pri 1477 ljudeh, prebolelo jih je 1359, umrlo 109.

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

Koronavirus v SLO Novo iz Maribora: Toliko ljudi je po novem v karanteni

V bolnišnicah so v sredo zdravili pet bolnikov s covidom-19, na intenzivni negi ni več bolnika s to boleznijo. V torek so namreč z oddelka za intenzivno terapijo premestili še zadnjo bolnico, hospitaliziranih ostaja še pet. 

Foto: Vlada RS Graf obolelih s koronavirusom

Po premestitvah ostaja Univerzitetni klinični center Ljubljana edina slovenska bolnišnica za oskrbo bolnikov s covidom-19. V Sloveniji so doslej opravili 82 701 testov na okužbo z novim koronavirusom.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.