Odpoklic kotletov morskega psa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lahko ga vrnete v trgovino, upravičeni ste do kupnine.
Oglej si celoten članek

"Dstributer rib in ribjih izdelkov FIN-TUN d.o.o.. Grosuplje, obvešča o izvajanju umika oziroma odpoklica nepakiranega zamrznjenega kotleta morskega psa proizvajalca Safricope S.A.U.," sporočajo iz Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS).

Proizvajalec iz Španije

Gre za kotlet morskega psa s.k. 20 %, z rokom uporabe novembra 2016. Vključuje obe neto količini, 150 in 300 gramov. Proizvajalec je Safricope, S.A.U. iz Španije.

"Odpoklicano živilo ni varno zaradi prevelike vsebnosti živega srebra," pravjo in dodajajo, da je zaradi dolgega roka uporabnosti možno, da ima več potrošnikov to živilo še doma. "V tem primeru ga ne zaužijte, lahko ga vrnete v trgovino, kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine," so zaključili na ZPS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.