Pozor, ne kupujte tega izdelka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Klasični elementi zavajanja potrošnika.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom zaradi zavajajoče predstavitve odsvetuje nakup prehranskega dopolnila Kankusta Duo. Kapsule, s katerimi nam proizvajalcev obljublja, da "bomo shujšali 5, 10 ali 15 kg brez kakršnega koli napora," je mogoče kupiti na spletni strani /bestpromocenter.com/386/kd-bnme-12542-d/gps/.

Pozor Prehranska dopolnila so lahko nevarna

Foto: Zdravstveni Inšpektorat RS

Izdelek, ki preko elektronske pošte ponuja podjetje Global Group Ltd. s sedežem na Komorskih otokih, ni bilo mogoče identificirati, opozarjajo na Zdravstvenem inšpektoratu, zato potrošnike opozarjajo na previdnost. 

"Na spletni strani uporabljajo klasične elemente, ki se pojavljajo na spletnih straneh z zavajajočimi oglasi: izpovedi zadovoljnih "strank", omejena količina izdelkov v "posebni ponudbi", odštevanje časa v katerem je "posebna ponudba" še na voljo, visoki popusti,"  opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije

Na zdravstveni inšpekciji  potrošniko priporočajo, da pred nakupom v spletnih trgovinah vedno preverijo informacije o ponudniku in da si ogledajo spletne strani SI-CERTwww.varninainternetu.si.

Stroka To so nekatere sestavine prehranskih dopolnil. Kako pomagajo pri hujšanju?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.