Pozor, novi odpoklic prehranskega izdelka

Foto: Profimedia
Ugotovljena prisotnost ličink insektov.
Oglej si celoten članek

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) obvešča o odpoklicu suhih sliv brez koščic. "V okviru uradnega nadzora ugotovljena prisotnost ličink insektov, zato je takšno živilo neprimerno za uživanje. Spornega živila ni več v prometu. Potrošniki, ki so omenjeno živilo že kupili in v njem zaznali prisotnost tujkov, ga lahko vrnejo na prodajno mesto," potrošnikom sporoča ZPS.

Foto: ZPS

Podatki o živilu
Živilo: Suhe slive brez koščic
Blagovna znamka: Mister Sibamba
Dobavitelj za Slovenijo: Noberasco, Albenga, Italija
Poreklo: Čile
Lot: L8320A
Rok uporabe: 11/2020
Neto teža: 250 g

ZPS svetuje
V primeru, da imate to živilo doma, ga ne zaužijte. Lahko ga vrnete v trgovino kjer ste ga kupil, upravičeni ste do povrnitve kupnine.

Pozor Leclerc umaknil izdelek, ki je morda okužen s strupeno rastlino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.