Pozor, znebite se te igrače

Foto: Profimedia
Zdravstveni inšpektorat opozarja na nevarni izdelek.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat odsvetuje uporabo lesenega ksilofona znamke Petit Collage, ki se je prodajala na spletni strani.

Foto: Zdravstveni inšpektorat Ime izdelka: Wooden Xylophone
Blagovna znamka: Petit Collage
Št. art. in lot: WXT-ELEPHANT, TT.1902.0617
Poreklo: Kitajska

"Testiranje igrače je pokazalo, da je prišlo do dveh primerov, ko se je kroglasti del na koncu palice ločil od palice in je nastal majhen delec, ki lahko povzroči zadušitev," sporočajo za našega inšpektorata ter dodajajo, da izdelek ni skladen z Uredbo o varnosti igrač .

Igrača se je prodajala na spletni strani www. petitcollage.com in je lahko preko drugih spletnih strani dostopna tudi slovenskemu potrošniku. Če ste omenjeni izdelek kupili, svetujejo, da ga ne uporabljate in ga vrnete prodajalcu.

Odpoklic Dekleta in žene pozor, še en nevaren izdelek na tržišču

Odpoklic Opozarjajo pred tem parfumom s feromoni

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.