Prihaja 40 družinskih zdravnikov iz Srbije, Makedonije in Črne Gore

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Povezali so se z zbornicami in fakultetami v Srbiji, Makedoniji in Črni Gori
Oglej si celoten članek

Vodstvo Zdravstvenega doma Ljubljana je aktivno pristopilo k iskanju družinskih zdravnikov, saj bodo v naslednjih letih potrebovali 50 novih. Nekaj mest bodo zapolnili s specializanti slovenskih medicinskih fakultet, glavnino pa bodo, kot kaže, zapolnili zdravniki iz Srbije, Makedonije in Črne Gore.

Kot je pred dnevi pojasnil direktor največjega zdravstvenega doma v državi Rudi Dolšek, so se povezali z zdravniškimi zbornicami in fakultetami v Srbiji, Makedoniji in Črni Gori, objavili so oglase v dnevnih časopisih in na spletnih portalih. Odziv je bil dober, so navedli.

Prvi krog pogovorov s kandidati so že opravili, drugi krog pa sledi septembra. Na ta način bodo pridobili okoli 40 družinskih zdravnikov, ki bi lahko pričeli pridobivati dovoljenja za delo v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 20:55 5. Avgust 2019.

    V katerem jeziku pa se bomo pogovarjali?

  • 17:08 1. Avgust 2019.

    verjetno je , da se bo smrtnost v Sloveniji povečala !

  • 21:03 31. Julij 2019.

    Očitno so slišali koliko Slovenija plačuje svoje dohtarje, lol.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.