"S fantom sem bila gola cel dan. To sem se naučila ..."

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Amanda je s partnerjem bila cel dan in noč gola. Ugotovila je, da sta tako postala bolj intimna in iskrena drug z drugim.
Oglej si celoten članek

Amanda Chatel, ameriška novinarka, ki se osredotoča na seks, odnose, duševno zdravje in pravice žensk, je izkusila, kako je preživeti cel dan in noč popolnoma gol s svojim partnerjem.

S fantom se nista videla že več mesecev, saj sta oba delala na daljavo, vseeno pa sta ohranila "ljubezen" prek video klepetov in elektronske pošte.

Oba sta se zavedala, da bo med njima vzplamenela močna strast, ko se bosta končno videla, in ta dan je čez čas res nastopil. Ko sta z letališča prispela k njemu domov, sta se slekla in se odločila ostati gola cel dan in noč. Čeprav se to nekaterim zdi precej ekstremno, oba komaj čakata, da to izkušnjo ponovita.

Foto: Profimedias Veselje in sproščenost

Ves čas sta bila med rjuhami

"Super je bilo, da je bilo veliko seksa. Vmes sva celo gledala filme ali nadaljevanke. Običajno naju je golota zamotila, tokrat pa sva prešla tudi na druge stvari. Veliko sva se pogovarjala tudi o prihodnosti," je dejala Amanda.

"Ta intimnost in iskrenost, ki prideta z goloto, sta neverjetni. Niste samo telesno izpostavljeni, ampak temu iz nekega razloga sledijo tudi vaše srce in možgani."

Amanda je še dodala, da je temu pripomogla večja količina vina in šampanjca. Edino, kar je ugotovila, je, da noče kuhati gola, saj je bila prepričana, da morajo nekatere stvari ostati ločene.

Z goloto je prišla tudi sproščenost

Amanda je dejala, da je precej samozavestna glede svojega telesa, in čeprav se je parkrat pokrila z rjuho, je bila večino časa popolnoma sproščena. To pripisuje temu, da ima partnerja, ki obožuje njene obline in nepopolnosti, zato ima v tem pogledu kar precej sreče. Vseeno pa je ob tem izžarevala veliko moči, na kar je bila zelo ponosna.

Dejala je tudi, da je to dvignilo njun odnos na novo raven. Skoraj prepričana je, da gre to spremeni odnos v pravo razmerje.

Seksologinja razkrila Ženske potrebujejo za orgazem samo te tri stvari Spolnost Pornozvezdnik odkrito spregovoril in delil nasvete

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:15 7. Januar 2023.

    Penis in vagina, pax in domo !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.