Zdravje > Intima
94531 ogledov

Ženske potrebujejo za orgazem samo te tri stvari

Orgazem Profimedia
Čeprav mnogi tako mislijo, velikost moškega spolnega uda ni tako pomembna ...

Seksologinja je razkrila tri stvari, ki so nujne, da ženska doživi orgazem. Dr. Nicole McNichols je na svojem Instagram profilu razkrila, kaj je res pomembno v postelji. Opozorila je, da velikost moškosti nima nobene veze z užitkom.

V kratkem posnetku Nicole govori o treh dejavnikih, ki sprožijo ženski orgazem. Jasno je povedala, da užitek žensk nima prav nobene veze z moškim.

 

 

Povedala je namreč, da stimulacija klitorisa, poljubljanje in čustvena intimnost dokazano pomagajo doseči želeni cilj med skokom med rjuhe.

Čeprav mnogi verjamejo, da pri doseganju orgazma veliko vlogo igra obdarjenost moškega, pa Nicole trdi ravno nasprotno. Ob posnetku je Nicole zapisala: "Stimulacija klitorisa, poljubljanje in čustvena intimnost so dokazani dejavniki, ki pomagajo ženski doseči orgazem."

orgazem Magazin Te poteze večino žensk pripeljejo do orgazma! usta, seksi, oralni seks, ženska Magazin Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem seks, žlička Magazin Tako bo postala ožja, želja po spolnosti večja in orgazem močnejši

Pod njenim posnetkom se je vrstilo več komentarjev, kjer so moški spraševali, kako pomembna je velikost moškosti pri vsem tem. "Pomembna je samo velikost vaše čustvene inteligence in potrpežljivost," je odvrnila Nicole. "Prav tako pa pomaga tudi poznavanje partnerjevega jezika ljubezni, a to velja za daljša razmerja," je še dodala.

par, zaljubljenca Zdravje Znanost pojasnila, zakaj se radi crkljamo
Komentarjev 7
  • Boschtjan Zupanchich 22:47 26.december 2022.

    Kar ta pokvarjena mrtva duša še ne ve, je to, da z spolnimi izločki Oba spola izgubljata Osnovne Življenjske Energije Duše, ... kar vodi do prerane ločitve , in do prerane bolezni ter posledično do prerane smrti, z posledično neizpolnjenim poslanstvom . Žal.

  • Grof 20:29 26.december 2022.

    Ena od dobrih stvari je,dobr kurac in tehnika, kapiš, je pa res, da Leon tega nikoli ni razumel prav zares, da ima majca, pa tega sploh ni doumel, da so vedno prazna, Desanka Sakić