Spet slabše stanje glede okužb pri nas

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Osveženi podatki glede okužb z novim koronavirusom v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Potem ko v sredo v Sloveniji ob 758 opravljenih testih ni bilo odkrite nobene nove okužbe s SARS-CoV-2, so podatki za včeraj opet nekoliko slabši. Kot navaja Sledilnik Covid-19 so pristojni ob 702 opravljenih testiranjih potrdili dve novi okužbi. Še vedno je šest obolelih hospitaliziranih, skupno aktivno obolelih za covid-19 je trenutno 17.

Skupno je bilo doslej v naši državi opravljenih 87696 testiranj, potrjeno okuženih smo imeli 1490 primerov, smrtnih primerov je bilo 109.

Kot izpostavlja Sledilnik Covid-19 se na zemljevidu zadnjih okužb ponovno "prižigajo" občine, kjer že dolgo ni bilo novih primerov, pri čemer izpostavljajo občino Sežana.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:47 12. Junij 2020.

    če presstitutke ne bi poročale o vsakem ranocelniškem izpadu, danes ne bi živeli v ranocelofašizmu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.