Starši, ne hodite v šolo v pižamah!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Učiteljica starše pozvala, naj se zjutraj oblečejo, namesto, da otroke v šolo vozijo v pižamah in copatih.
Oglej si celoten članek

Ravnateljica neke britanske šole je starše šolarjev pisno pozvala, naj otrok v šolo vendarle ne vozijo oziroma spremljajo v pižamah. "Opazila sem, da se starši vedno bolj nagibajo k temu, da otroke v in iz šole spremljajo oblečeni kar v pižamo in včasih celo obuti v copate," je zapisala ravnateljica šole v Darlingtonu na severovzhodu Anglije.

"Ali vas lahko prosim, da si, ko spremljate svojega otroka, pred tem vzamete čas in se ustrezno oblečete v dnevna oblačila, ki so primerna vremenskim razmeram," je zapisala Kate Chisholm, ravnateljica šole, ki jo obiskujejo otroci v starosti med pet in 11 let.

Ravnateljica je ob tem izrazila upanje, da bo njen poziv dvignil raven uspešnosti šolarjev v razredu. "Če si želimo dvigniti standarde, ni preveč, da se starše prosi, da se umijejo in oblečejo," je dodala po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:33 28. Januar 2016.

    .zanima me , koliko Zemljanov Pižamo ima . in koliko jih je , ki je nima. / Dvig česa kje

  • "da bo njen poziv dvignil raven uspešnosti šolarjev v razredu"<br />Ravnateljica nima pojma. Einstein je bil genij pa je kdaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.