Zdravje > Otrok
62 ogledov

Starši, ne hodite v šolo v pižamah!

Pižama Shutterstock
Učiteljica starše pozvala, naj se zjutraj oblečejo, namesto, da otroke v šolo vozijo v pižamah in copatih.

Ravnateljica neke britanske šole je starše šolarjev pisno pozvala, naj otrok v šolo vendarle ne vozijo oziroma spremljajo v pižamah. "Opazila sem, da se starši vedno bolj nagibajo k temu, da otroke v in iz šole spremljajo oblečeni kar v pižamo in včasih celo obuti v copate," je zapisala ravnateljica šole v Darlingtonu na severovzhodu Anglije.

"Ali vas lahko prosim, da si, ko spremljate svojega otroka, pred tem vzamete čas in se ustrezno oblečete v dnevna oblačila, ki so primerna vremenskim razmeram," je zapisala Kate Chisholm, ravnateljica šole, ki jo obiskujejo otroci v starosti med pet in 11 let.

Ravnateljica je ob tem izrazila upanje, da bo njen poziv dvignil raven uspešnosti šolarjev v razredu. "Če si želimo dvigniti standarde, ni preveč, da se starše prosi, da se umijejo in oblečejo," je dodala po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

 

Komentarjev 2
  • s.i.k. 17:33 28.januar 2016.

    .zanima me , koliko Zemljanov Pižamo ima . in koliko jih je , ki je nima. / Dvig česa kje

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:12 28.januar 2016.

    "da bo njen poziv dvignil raven uspešnosti šolarjev v razredu"Ravnateljica nima pojma. Einstein je bil genij pa je kdaj tud v pižami prišel na sestanke.