Takšne so novice glede novih okužb pri nas

Foto: UKC Maribor Covid-19: UKC Maribor
Foto: UKC Maribor Covid-19: UKC Maribor
Umrl še en bolnik.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji včeraj ob 264 opravljenih testiranjih na okužbo z novim koronavirusom ni bil potrjen noben nov primer okužbe, vendar imamo po štirih dneh brez, znova novo žrtev zaradi bolezni covid-19.

Foto: Vlada RS V bolnišnicah zdravijo še pet bolnikov, eden je na intenzivni negi, vendar ne potrebuje respiratorja. Nobenega bolnika niso odpustili iz bolnišnice.

Število hospitaliziranih je bilo v nedeljo za enega bolnika manj kot dan poprej, enako velja za stanje na intenzivni negi, kjer po novem nimajo bolnika, ki bi potreboval respirator, slovenska statistika je po novem 109 žrtev zaradi novega koronavirusa.

Po premestitvah ostaja Univerzitetni klinični center Ljubljana edina slovenska bolnišnica za oskrbo bolnikov s covidom-19. V Sloveniji so doslej opravili 79.039 testov na okužbo z novim koronavirusom. Med 1473 pozitivnimi je bilo 650 moških in 823 žensk.

Foto: Vlada RS dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.