Zdravje > Aktualno
5627 ogledov

Takšne so novice glede novih okužb pri nas

Covid-19: UKC Maribor UKC Maribor Covid-19: UKC Maribor
Umrl še en bolnik.

V Sloveniji včeraj ob 264 opravljenih testiranjih na okužbo z novim koronavirusom ni bil potrjen noben nov primer okužbe, vendar imamo po štirih dneh brez, znova novo žrtev zaradi bolezni covid-19.

 | Avtor: Vlada RS Vlada RS
V bolnišnicah zdravijo še pet bolnikov, eden je na intenzivni negi, vendar ne potrebuje respiratorja. Nobenega bolnika niso odpustili iz bolnišnice.

Število hospitaliziranih je bilo v nedeljo za enega bolnika manj kot dan poprej, enako velja za stanje na intenzivni negi, kjer po novem nimajo bolnika, ki bi potreboval respirator, slovenska statistika je po novem 109 žrtev zaradi novega koronavirusa.

Po premestitvah ostaja Univerzitetni klinični center Ljubljana edina slovenska bolnišnica za oskrbo bolnikov s covidom-19. V Sloveniji so doslej opravili 79.039 testov na okužbo z novim koronavirusom. Med 1473 pozitivnimi je bilo 650 moških in 823 žensk.

 | Avtor: Vlada RS Vlada RS
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.