To vam sporoča edina Slovenka, ki je imela Sars

Foto: Profimedia Ženska gleda skozi okno
"Leta 2003, po vrnitvi iz Vietnama, sem bila edini primer v Sloveniji z domnevnim SARS-om. Ravno v teh dneh, v začetku marca, sem se tedaj vrnila domov iz izolacije na infekcijski kliniki," svojo objavo na Facebooku začenja M. B.
Oglej si celoten članek

"Moje preživetje je bilo ocenjeno z minimalno možnostjo in za pljučnicami zbolevam vsakoletno, zato vem in razumem, kaj ta trenutek preživljajo tisti, ki se vsled koronavirusa po svetu borijo za življenje. Upajo, da telo prenese, zdrži. Bojijo se zadušitve med spanjem. Dihajo," je zapisala.

"Doslej sem s prezirom in brez odziva spremljala omalovaževalne in cinične "strokovne" komentarje o manjšem prehladu, gripici itd. VSE POZIVAM K ODGOVORNEMU RAVNANJU IN DOSLEDNEMU UPOŠTEVANJU NAVODIL PRISTOJNIH! Če ste že prepričani o svoji superiornosti nad virusi, sprejemajte odločitve vsaj v človeški solidarnosti z ostarelimi in tistimi, ki živimo s pljučnimi boleznimi, oslabljenim imunskim sistemom in drugimi diagnozami, z nami, katerih zdravje in življenje je tudi zaradi vaše lahkomiselnosti lahko v tem času potencialno resno ogroženo. Prosim, delite," je zapisala.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.