V jeseniški bolnišnici preklicali ukrep

Foto: Anže Petkovšek Splošna bolnišnica Jesenice
Foto: Anže Petkovšek Splošna bolnišnica Jesenice
Svojci naj se oglasijo pri sestri....
Oglej si celoten članek

Iz SB Jesenice so sporočili, da z današnjim dnem preklicujejo popolno prepoved obiskov na bolniških oddelkih. Kot je znano, je ukrep veljal zaradi gripe, ki se, tudi zaradi lepšega vremena, počasi poslavlja.

Zdravje Gripa: Poglejte, do kam je že prilezel graf

"Obiski so od danes do preklica omejeni na eno zdravo osebo na bolnika, razen pri infektivnih bolnikih, kjer so obiski še vedno prepovedani," so pojasnili.

Na pediatričnem oddelku je dovoljena prisotnost enega zdravega starša ali skrbnika, na ginekološko – porodniškem oddelku je dovoljen obisk zdravega partnerja.

Svojce ob tem naprošajo, da se pri vstopu na oddelek najprej zglasijo pri medicinski sestri, kjer bodo dobili natančne usmeritve.

Požar Iz bolnišnice sporočili, da je umrl še tretji pacient

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.