V piškotih živi črvi

Foto: Bralec portala Index.hr
Foto: Bralec portala Index.hr
Fotografije niso za tiste s slabšim želodcem.
Oglej si celoten članek

Hrvaški portal Index.hr objavlja izkušnjo njihovega bralca Lea Marića, ki je v paketu Koestlinovih piškotov našel žive črve.

Lezli so znotraj še zapakiranega paketka piškotov Breakfast Biscuits.

Foto: Bralec portala Index.hr Piškoti, črv

Nekaj dni pred božičem sem odprl paket s piškoti, iz katerega sem vzel en zavojček in ga pojedel. Ostale piškote sem nesel v službo, kjer sem opazil, da v enem izmed teh notranjih paketkov gomazijo črvi. Žal ne vem, kje so bili piškoti kupljeni, saj jih je mama dobila za darilo s strani gospe iz Dubrovnika," pojasnjuje razočarani potrošik in dodaja, da je rok uporabe še vedno veljaven in da so bili piškoti popolnoma zapakirani.

Omenjeni portal je Koestlinu poslala prošnjo za pojasnilo dogodka, a odgovora še niso prejeli.

Vsekakor je po teh fotografijah dobro preveriti vsako prehransko stvar, ki jo odpremo.

Slovenija Piškoti z dvema rokoma uporabe. Je bil en naknadno dodan?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:32 27. December 2018.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.