V teh izdelkih napačne zdravstvene trditve, zato jih ne kupujte

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nedovoljene zdravstvene trditve in zavajanje.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom svetuje previdnost pri nakupu izdelka (prehranskega dopolnila) na spletni strani kako-shujsati.net:  Gre za izdelek PGC 500 Complex.

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS

"Izdelek je na omenjeni spletni strani predstavljen na zavajajoč način, z nedovoljenimi zdravstvenimi trditvami," so sporočili z zdravstvene inšpekcije in dodali: "Sumimo, da ima prodajalec sedež na Mauritiusu, zato Zdravstveni inšpektorat RS nima pristojnosti oziroma možnosti ukrepanja."

Prehransko dopolnilo in ne zdravilo

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS
 

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom odsvetuje tudi nakup izdelka Prostalgel, ki se ga predstavlja kot zdravilo, čeprav to ni: "Sumimo, da ima prodajalec sedež v ZDA," piše na spletni strani zdravstvene inšpekcije, ki tudi v ZDA nima pristojnosti za ukrepanje.

Opozorilo Zavajanje pri prodaji prehranskega dopolnila

Potrošnikom svetujejo, da pred nakupom v spletnih trgovinah vedno preverijo informacije o ponudniku in da si ogledajo spletne strani SI-CERT www.varninainternetu.si.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:02 27. Oktober 2017.

    Francoska dieta - mon'žri

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.