V tem zdravstvenem domu zmanjkalo hitrih testov

Foto: Profimedia Covid-19, testiranje PCR
Foto: Profimedia Covid-19, testiranje PCR
Nove teste so naročili že pred dnevi, še vedno jih čakajo.
Oglej si celoten članek

Prostovoljno in brezplačno testiranje na okužbo z novim koronavirusom v dvorani Golovec v Celju trenutno zaradi zamude pri dobavi hitrih testov ne poteka, so potrdili v Zdravstvenem domu (ZD) Celje. Čakajo na naročenih 1500 testov, ki bi morali prispeti že pred dnevi. Te naj bi sedaj dobili v ponedeljek, 15. marca, so pojasnili.

PCR testiranje se sicer izvaja naprej, so dejali.

Z izvajanjem testiranja bodo nadaljevali takoj po dobavi hitrih testov, torej predvidoma v ponedeljek.

Občanom bo testiranje na voljo v Celju v hali A dvorane Golovec. Nov urnik testiranj pa bo objavljen na spletni strani zdravstvenega doma www.zd-celje.si.

Covid-19 Stanje po regijah: V treh regijah se stanje izboljšuje Covid-19 Novi podatki: To kažejo torkove številke!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.