Nezadovoljni pivci opozarjajo na neprijetno izkušnjo

Foto: Twiter
Foto: Twiter
Podjetje mora odgovarjati na številne obtožbe...
Oglej si celoten članek

Podjetje Yorkshire Tea, drugi največji proizvajalec čaja v Veliki Britaniji, je junija uvedlo razgradljive čajne vrečke, zdaj pa je prisiljeno odgovarjati na številne pritožbe potrošnikov.

Ker razgradljive vrečke ne vsebujejo več plastike, ki bi jih držala skupaj, se v vroči vodi razprejo in čaj nato plava v skodelici. To je ljubitelje čaja na Otoku, kjer vsak dan spijejo približno 160 milijonov skodelic čaja, zelo razburilo, poroča francoska tiskovna agencija AFP. "Ali je še kdo drug opazil, da vrečke čaja Yorkshire Tea precej cvetijo?" je na Twitterju zapisala novinarka na radiu BBC Elizabeth Alker.

Priznana blagovna znamka, ki namerava od leta 2019 čaj prodajati samo še v razgradljivih vrečkah, se je strankam opravičila in zatrdila, da dela vse, da bi problem čim hitreje rešila. Nove vrečke smo šele uvedli, zato smo hvaležni za odziv in obljubljamo, da bomo stvari izboljšali, so se odzvali na kritike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.