Začenja se: Bolnišnice že omejujejo obiske

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bolezni dihal in virusi.
Oglej si celoten članek

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana zaradi povečanega števil okužb dihal omejuje obiske na oddelkih klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja. 

Tamkajšnje bolnike lahko v času obiskov, od 15. do 17. ure, naenkrat obišče le ena zdrava odrasla oseba naenkrat, na otroških oddelkih pa je na oddelku lahko vedno eden od staršev, ki pa mora biti prav tako zdrav.

Dovoljen je obisk še ene zdrave odrasle osebe v času, predvidenem za obiske. Spremenjen režim obiskov bo veljal od četrtka dalje, so še sporočili iz UKC Ljubljana.

Pozor NIJZ napovedal, kdaj bo vrhunec gripe

Že včeraj so iz Splošne bolnišnice Izola sporočili, da  zaradi povečanega števila pacientov z respiratornimi okužbami do nadaljnjega prepovedujejo obiske na vseh oddelkih bolnišnice.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.