Znana igralka nevede prebolela covid-19: "Kot bi se mi na prsi usedel slon"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Shujšala je za devet kilogramov, imela je hude glavobole in povišano telesno temperaturo.
Oglej si celoten članek

Igralka Alyssa Milano je na Instagramu priznala, da je že aprila zbolela za covidom-19. Prebolevanje je trajalo dva tedna. "Nikoli doslej nisem bila tako bolna. Vse me je bolelo. Počutila sem se, kot bi se mi na prsi usedel slon".

V dveh tednih je shujšala za devet kilogramov, imela je hude glavobole in povišano telesno temperaturo. Opravila je dva testa na covid-19 - oba sta bila negativna. Po tem, ko se je že počutila nekoliko bolje, je opravila tudi test na protitelesa, a tudi ta ni pokazal, da bi prebolela covid-19. 

"Po tem, ko sem zadnje štiri mesece trpela za vrtoglavico, želodčnimi težavami, bolečinami v srcu, zasoplostjo, slabim kratkoročnim spominom in slabim počutjem, sem opravila še en test na protitelesa. Ta je bil pozitiven," je zapisala svojo zgodbo.

Zato želi opozoriti ljudi, naj bodo previdni, si umivajo roke, nosijo maske in držijo medsebojno razdaljo. "Nočem, da se kdo počuti tako, kot sem se počutila jaz," je še dodala.

dezurni@zurnal24.si

Nemčija Obvezno testiranje po vrnitvi z rizičnih območij

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:04 7. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 22:55 6. Avgust 2020.

    Nevede je prebolela bacilček in to v času,ko ji je na joški sedel slon in mi nej to verjamemo?To verjamejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.