Magazin > VIP
25838 ogledov

Naša voditeljica rojstvo sina uspela skrivati skoraj 4 mesece

Jerneja P. Zhembrovskyy Osebni arhiv
Rodila je že takoj po novem letu.

Nekdanja balerina, voditeljica, oblikovalka in podjetnica Jerneja P. Zhembrovskyy je v začetku januarja pozdravila rojstvo sina. Že nosečnost ji je pred mediji uspelo zase zadržati precej dolgo, dokler se novembra ni odpovedala vodenju Lota, katerega del je bila več kot desetletje. Takrat se je začelo ugibati o razlogih za odhod in špekuliralo, da je tudi Jerneja odšla zaradi razmer na RTVS, a je takrat za Žurnal24 povedala, da odhaja zaradi osebnih razlogov, nosečnosti. Kljub temu da se je poslovila od Lota, pa jo bomo še vedno lahko videli kot voditeljico družabnih prireditev.

Jernejino delo je bilo vedno bolj glasno od nje same, ki ceni svojo zasebnost. Zato nič čudnega, da je rodila že takoj po novem letu, a to uspela zadržati zase in za svoje najbližje. Lepotica je mamica fantku, ki ga je dobila s partnerjem, priznanim fizioterapevtom Izidorjem Ivanovićem. Za Žurnal24 je povedala, da uživa v prvih mesecih, in da je sin super, "pravi mali simpatični car", kot je dodala. Da se kot mlada mamica odlično počuti, ne skriva, o tem pričajo tudi spodnje fotografije, ki so bile posnete na nedavnem družinskem morskem oddihu. Tako kot ceni svojo zasebnost, spoštuje tudi sinovo, zato njegovega imena in fotografij ne bo objavljala.

Jerneja P. Zhembrovskyy | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Vse bolj vidna pa je Jernejina modna znamka The Lie by JPZ, v katero se rade odenejo številne znane Slovenke. Jerneja za državne obiske in proslave oblači tudi premierjevo partnerko Tino Gaber. A moda ni njeno edino oblikovalsko področje, je namreč zelo spretna tudi kot notranja oblikovalka.

Jerneja P. Zhembrovskyy | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
  • satir 11:01 24.april 2024.

    kaj če si dam žnable napihnit boste pisali o meni?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:49 24.april 2024.

    Je skrivala ali pač nobenega ona prav dosti ne zanima in zato ni prišla novica v javnost?

Sorodne novice