Magazin > VIP
35923 ogledov

Sedaj jasno, zakaj se je ena najlepših voditeljic RTVS umaknila

Jerneja P. Zhembrovskyy
1/3
Osebni arhiv
Sredi novembra je po 12 letih zapustila oddajo, sedaj jasno, zakaj.

Loto je najbolj priljubljena igra na srečo v Sloveniji, saj jo igra več kot 860 tisoč polnoletnih Slovencev. Srečne številke je v oddaji Žrebanje Lota kar dvanajst let sporočala simpatična Jerneja P. Zhembrovskyy, ki se je od te oddaje sredi novembra poslovila, ne pa tudi od vloge voditeljice. Jerneja namreč ni le televizijska voditeljica, pač pa pogosto vodi tudi različne družabne in poslovne prireditve.

Sicer pa ima nekdanja balerina danes polne roke dela s svojo modno znamko, v katero se rade odenejo številne znane Slovenke, Jerneja za državne obiske in proslave oblači tudi premierjevo partnerko Tino Gaber. A moda ni njeno edino oblikovalsko področje, je namreč zelo spretna tudi kot notranja oblikovalka. Vendar polne roke dela niso bile razlog, da se je odločila zapustiti Televizijo. Lepa voditeljica in oblikovalka bo namreč kmalu postala mamica. Lansko leto smo poročali, da je njen novi srčni izbranec postavni fizioterapevt Izidor Ivanović, s katerim bosta januarja postala starša. Za lepotico bo to prvi otrok, za Izidorja pa četrti. Par pričakuje fantka, Jerneja zaupa zdravnikom, zato bo rodila v bolnišnici. 

Voditeljica in oblikovalka je za Žurnal24 povedala, da je nosečnost potekala brez zapletov in da je bila decembra še zelo delovno aktivna, največ preglavic so ji povzročale le slabosti. Ker pa ni mogla iz svoje oblikovalske kože, je nekaj kosov že oblikovala tudi za sina, a ne kosov oblačil, pač pa pohištva, ki bo na voljo tudi javnosti. 


 

Komentarjev 5
  • Tone Tone 06:16 23.december 2023.

    Tako lepa pa tudi ni, so veliko lepše ostale na TV

  • Kojak 20:36 22.december 2023.

    Vidim večinoma komentarje fovšije...mene pa ni sram priznat, da je dobra baba. Pa čestitam očetu njenega otroka, tako mamo bi imel tudi jaz :)

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:16 22.december 2023.

    A ona je voditeljica? Nisem vedel da si voditeljica oddaje če bereš številke s kroglic.

Sorodne novice