Magazin > Odnosi in prosti čas
81 ogledov

Trije znaki, da je dobra v postelji

orgazem, klitoris, seks Profimedias
Ste se kdaj spraševali, kako bi se z dekletom, ki vam je všeč, ujela v postelji?

Kakšno bo tisto dekle, v katero že nekaj časa pogledujete, v postelji, nakazujejo različni dejavniki – od njenega načina poljubljanja do samozavesti, ki jo izžareva.

1. Izžareva samozavest

"Samozavest je tako seksi in ženske, ki izražajo višjo samopodobo na ostalih področjih, bodo po vsej verjetnosti to samozavest prenesle tudi v spalnico,“ meni seksologinja Jessica O'Reilly. Pri tem pa seksualna ekspertinja meni tudi, da bo vaše dekle v spalnici bolj blestelo, če ji boste pri tem kanček pomagali: "Komplimenti lahko naredijo veliko pri tem, da jo postavijo v stanje sproščenosti in jo vzpodbudijo, da postane ekspresivna in odločna ljubimka.“

2. Nora je na koktajle

Običajno naroči vino ali vodko? Nedavna študija, izvedena s strani Mindset Medie, je pokazala, da ljubiteljice vina običajno niso tako pustolovske in pripravljene tvegati, medtem ko naj bi bile tiste, ki večkrat naročijo pijačo z vodko, bolj neodvisne. Omenjena raziskava je podala še en zanimiv rezultat: ljubiteljice tekile so "svobodnega duha, odprte in zabavne za druženje.“ 

3. Je oralno nadarjena

Posvetite pozornost načinu, kako se poljublja, saj vam bo slednji veliko povedal o njenem seksualnem stilu, ko bo prišlo do oralnih aktivnosti druge vrste, meni O' Reilleyeva. "Vendar se ne ustrašite, tudi če vaš prvi poljub ni bil popoln. Včasih sta vznemirjenje in živčnost, prisotna ob prvem srečanju, tako vse prežemajoča, da trpi naša izvedba. Ko ji bo postalo bolj udobno, je več verjetnosti, da bo prilezla iz svoje seksualne lupine,“ še pojasnjuje seksologinja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.