Ambient
55 ogledov

Iz Milana v vašo jedilnico

milanski pohištveni sejem - jedilnica Žurnal24 main
Sanjate o jedilnici, ki bo oblikovalsko napredna, a blizu naravi? Uporabna, a barvita in iz nepričakovanega materiala? Klasično opremljena z nekaj industrijskimi poudarki? Na kup smo za vas izbrali prav to: najboljše iz milanskega pohištvenega sejma.

1 Slim gold, Vertigo Bird // 2 36e8, Lago // 3 miza Auckland s plošlo Kauri, Riva 1920 // 4 Remo Wood, Plank // // 5 Kula, Normann Copenhagen // 6 Krenit, Normann Copenhagen

1 - Slim too long, slim too short

Preprostost je ponovno vodilna tema svetil iz serije Slim too. Neposredna "surovost" dveh aluminijastih profilov, v katerih se skrivata tako LED svetlobni vir, kot tudi elektronika , sveti s svetlobo, ki je minimalna in neinvazivna, obenem pa pusti pečat na prostoru.

Primerne so tako za domačo kot tudi pisarniško uporabo, na voljo pa so v množici barvnih kobinacij in velikosti.

Več informacij: Vertigo Bird

 

2 - 36e8, Lago

Kuhinja 36e8 je pravo nasprotje običajne, nagnetene in težke kuhinje. 36e8 ni sestavljena iz običajnih modulov z dimenzijami večkratnikov 15 in 30 cm, temveč je ustvarjen nov modul z dimenzijo 36,8 cm. S kvadratnim modulom smo osvobojeni tradicionalne kuhinjske mreže in lahko ustvarjamo popolnoma nove kompozicijske vzorce, ki lahko vodijo v presenetljive volumne in oblike. Kuhinjske stene lahko prekrijete z nenavadnimi oblikami dreves, oblakov, jastogov ali abstraktnimi oblikami.

 

3 - Miza Auckland s ploščo Kauri

Ta miza je narejena iz starega lesa, ki je tisočletja ležal v barju Kauri na Novi Zelandiji. Starost lesa je med 7 in 50 tisoč leti. Posebna struktura blata, v katerem je les ležal ter pomanjkanje kisika v zemlji pomenita, da les ni fosiliziral in je še danes kot da bi ga ravnokar posekali. Vseeno pa se v razpokah in škrbinah kažejo šarmantni znaki staranja.

Prav starost tej izjemni mizi daje svoj čar.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

4 - Remo Wood, Plank

Stol Remo je brezčasen zaradi svoje preproste, a elegantne oblike. Dve krivljeni vezani plošči, ki stol sestavljata, sta obdelani z naravno površinsko obdelavo v beli, orehovi, sivi in črni barvi.

 

5 - Krenit, Normann Copenhagen

Jeklene posode v petih različnih velikostih in devetih barvah bodo gotovo popestrile prav vsak obrok in poskrbele za barvno in materialno presenečenje!

 

6- Kula, Normann Copenhagen

Podstavek za posode je narejen iz volne, vsak kos pa je unikat. Na voljo je v črno-beli ali barvni različici.

Foto: arhiv proizvajalcev

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice