Ambient
136 ogledov

Stolžek na poti do svetovnega uspeha

Stolžek, Woodieful
1/9
Žurnal24 main
Stolžek, prilagodljiv kos pohištva, produkt slovenske znamke Woodieful, zbira sredstva na Kickstarterju!

Stolžek je multifukcijski kos pohištva, ki uporabniku omogoča neskončne možnosti uporabe; lahko ga uporabimo kot kavno mizico, nočno omarico, stol ali stojalo za revije, knjige ali gramofonske plošče. Oblikovalka in ustanoviteljica znamke Woodieful, Klavdija Jarc, pravi: "Želela sem ustvariti kos pohištva, ki bi uporabnika vedno znova navdihoval s svojo obliko in uporabnostjo." 

 

via GIPHY

Znamko Woodieful, kot pravi, vodijo tri odločne ženske: poleg Klavdije še Urška Valenčak in Eva Psarn, Stolžka pa proizvaja Grega Trček, ki je njihovo zamisel materializiral v kakovostni bukovini. Stolžka odlikujeta zaobljena eleganca in brezčasen dizajn, ki bo pustil pečat v prav vsakem prostoru.

Stolžek je trajnosten kos pohištva: zaradi svoje kakovostne izdelave, večnamenskosti in močnega dizajna lahko lastniku služi skozi različne bivanjske situacije - vse od najmanjše garsonjere pa do urejenega in uglajenega doma.

Po uspešnem tesitranju prve, manjše serije na tržišču, je bil naslednji logičen cilj Kickstarter kampanja, s katero želi oblikovalka doseči globalen trg.

Klavdija Jarc poziva: »Širite besedo in ne pozabite – le z vašo pomočjo lahko Stolžek doseže svoj polni potencial in prispe v domove vseh ljubiteljev oblikovanja!«

Prispevajte k globalni prepoznavnosti slovenskega oblikovanja tudi vi!

Fotografije: Nejc Puš

Več informacij in naročilo na uradni spletni strani www.woodieful.com in preko platforme Kickstarter 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.