Ambient
51 ogledov

Za vikend na izlet v Milano

Milano Design Week 2015
1/46
Žurnal24 main
Milanski tedna oblikovanja danes svoja odpira vrata za splošno javnost. Naj vas izbor fotografij najboljšega evropskega oblikovanja premami, da se v Milano zapeljete tudi vi.

Salone del Mobile letos poteka že štiriinpetdesetič, udeležilo pa se ga je 2106 razstavljalcev in 700 mladih oblikovalcev, ki svoje produkte razstavljajo na 200 tisoč kvadratnih metrih prostora. Razstava se deli na Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition in SaloneSatellite, pridružujeta pa se še bienalni razstavi Euroluce in Workspace 3.0.

Razstavi Salone Internazionale del Mobile ter International Furnishing Accessories Exhibition zasedata skupno 152 tisoč kvadratnih metrov površine. Razdeljeni sta na tri področja - klasično, moderno in oblikovalsko - in skupaj gostita 1504 razstavljalce, ki predstavljajo nove artikle in ustvarjajo nove trende v opremi doma.

Na razstavi Euroluce je mogoče videti najnovejšo in vse bolj okolju prijazno tehnologijo osvetljevanja. 

Workplace 3.0 je nov način predstavitve izbranega pisarniškega pohištva, ki temelji na izvirnem in inovativnem konceptu oblikovanja delovnega okolja. Workspace 3.0 gosti 127 razstavljalcev, ki predstavljajo najnovejše rešitve za opremo pisarn, bank, zavarovalnic, pošt in javnih površin.

Tema letošnje razstave SaloneSatellite je "Life Planet", ki sovpada s temo svetovne razstave Expo, "Feeding the Planet, Energy for Life". Razstava gosti 700 izbranih mladih oblikovalcev in njihove izdelke.

Fotografije: Andrea Mariani, Alessandro Russotti, Carola Merello, Saverio Lombardi Vallauri

Vir: http://salonemilano.it/

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.