Magazin > VIP
25 ogledov

Avstralija žaluje za svojo zvezdnico

Charlotte Dawson EPA
V soboto zjutraj je umrla 47-letna avstralska zvezdnica Charlotte Dawson.

Njeno truplo so odkrili v njenem stanovanju v Sydneyju. Policija primer še preiskuje, je pa povedala, da niso našli znakov nasilja.

Nekdanja manekenka, televizijska voditeljica in članica žirije v resničnostnem šovu Avstralski top model je po vsej verjetnosti storila samomor. Že več let je imela depresijo. Življenje si je poskušala vzeti že leta 2012, ker so se uporabniki spleta iz nje norčevali. "Zmagali ste,“ je takrat zapisala na Twitterju in pogoltnila večjo količino tablet. Po tem dogodku se je javno zavzemala za žrtve spletnega nasilja.

Kot poročajo mediji, so truplo odkrili le nekaj minut pred javno dražbo, na kateri bi se moralo stanovanje prodajati. Ugibajo tudi, da je samomor povezan z njenim nekdanjim soprogom, avstralskim plavalcem Scottom Millerjem. Ta je v petek praznoval rojstni dan. Lepotica je večkrat povedala, da ga še vedno ljubi in da ji je žal, da je tako nizko padel. Miller je bil odvisen od drog. Zaradi posedovanja drog in orožja so ga tudi večkrat aretirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.