Avto
83 ogledov

Akrapovič opremil karbonsko lepotico

Alfa romeo 4C spider Alfa Romeo
Slovenske barve na avtosalonu v Ženevi zastopa podjetje Akrapovič. V Švici predstavlja dva nova izpušna sistema.

Akrapovičev izpuh, ki ga je še lepše kot gledati poslušati, krasi videz konceptnega alfa romeo 4C spiderja.

Ta peresno lahki športni avtomobil z dvema sedežema, veliko delov je izdelanih iz karbona, je eden od najpomembnejših Alfinih modelov zadnjih let. Akrapovič je svoj delež k vozilu, ki bo na cestah v serijski obliki prihodnje leto, prispeval z oblikovanjem lahkega izpušnega sistema iz titana z izhodi iz ogljikovih vlaken, ki poveča moč in zmogljivost vozila ter mu doda nezmotljiv Akrapovičev zvok.

Obiskovalci si ga bodo lahko ogledali od blizu

Drugi izdelek je razstavljen na Abarthovem razstavnem prostoru. Za 695 biposto je podjetje Akrapovič izdelalo lahek izpušni sistem z dvema izhodoma iz titana. Izpuh bo izboljšal zmogljivost italijanskega superminija, ki je bil oblikovan na podlagi modela Fiat 500 in je še eden v dolgi vrsti Abarthovih športnih avtomobilov, ter mu dal edinstveni zvok.

Abarth 695 biposto | Avtor: Abarth Abarth


Kako pomemben je izpušni sistem za avtomobiliste, govori dejstvo, da sta izpušna sistema tako nameščena na omenjenih vozilih kot razstavljena posebej, tako da si lahko obiskovalci od blizu ogledajo najnovejšo tehnologijo.

Slovensko podjetje svoje izdelke predstavlja še na razstavnem prostoru svojega švicarskega distributerja Carex, kjer je na ogled najnovejša ponudba izpušnih sistemov druge vgradnje iz linije Slip-On za volkswagen golf GTI, ki je v celoti izdelan iz titana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.