Šport > Nogomet
153 ogledov

Barron Trump stiska pesti za Arsenal

Melania Trump, Barron Trump Profimedias
Sin Melanije in Donalda Trumpa je navdušen nad nogometom.

Barron Trump je velik ljubitelj nogometa, pravzaprav soccerja, kot najpomembnejšo postransko stvar na svetu imenujejo v Združenih državah Amerike. Tudi med velikonočnimi počitnicami ni zmogel brez nogometne žoge, na trati Bele hiše se je za njo podil v dresu Arsenala. Za topničarje sicer navija tudi njegov oče Donald Trump.

"Veliko ve o nogometu, tudi o našem klubu in še veliko več ga zanima," je sicer o najmlajšem sinu ameriškega predsednika dejal napadalec člana MLS lige DC Uniteda Patrick Mullins.

Predsednik ZDA je sicer pred inavguracijo prejel kar milijon dolarjev od lastnika Arsenala Stana Kroenkeja, enako vsoto pa je prispeval tudi prvi mož Fulhama Shahid Khan, ki pa je kasneje Donaldu Trumpu zameril njegovo politiko do muslimanov. Dvestopetdeset tisočakov je za Trumpa primaknil tudi direktor Manchester Uniteda Joel Glazer.

Komentarjev 1
  • KLOBO 13:10 20.april 2017.

    ""Ob uspešni nogometni karieri bi lahko Barron Trump v prihodnosti morda oblekel tudi dres slovenske reprezentance"""",....................................................................FUČKA SE BARRONU ZA ENO BOLJŠEVISTIČNO DEŽELICO !!!