Šport > Nogomet
22 ogledov

Bartomeu: Imel sem prijateljski pogovor z Blatterjem

Bartomeu Barcelona novi predsednik Neymar pogodba Reuters
Predsednik Barcelone je ovrgel govorice o odstopu Andonija Zubizarrete in razkril, da je govoril s Josephom Blatterjem.

Po kazni Fife, ki je Barceloni prepovedala udejstvovanje v naslednjih dveh prestopnih rokih, so se v španskih medijih pojavile govorice, da je Andoni Zubizarreta ponudil svoj odstop.

Športni direktor je sodeloval pri večini prestopov mladih nogometašev, ki so predmet dvoma in tako ne more uiti vsaj objektivni odgovornosti. Predsednik kluba Josep María Bartomeu mu je danes stopil v bran.

Na Zubija računajo še vrsto let

"V Zubizarreto imamo popolno zaupanje. Z njim smo zelo zadovoljni. Ima pogodbo do leta 2016 in upam, da bo v klubu ostal še vrsto let, saj je za nas zelo pomemben," je Bartomeu dejal za klubsko televizijo Barça TV.

Naslednik padlega Sandra Rosella je potrdil, da je govoril s predsednikom Fife Seppom Blatterjem o kazni, ki jo je krovna nogometna organizacija namenila Kataloncem. "Uspel sem govoriti z Josephom Blatterjem. Opravila sva prijazen prijateljski pogovor," je bilo vse, kar je na to temo razkril Bartomeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.