Slovenija
153 ogledov

Bavčarja "ujeli" pod košem

Igor Bavčar Saša Despot
Igorja Bavčarja, ki se je po prvi obsodbi skliceval na slabo zdravstveno stanje, da mu ne bi bilo treba v zapor, so ujeli med igranjem košarke.

Igorja Bavčarja so novinarji POP TV ujeli, ko je v Ljubljani igral košarko s skupino Old Boysi, katere član je. Bavčarja, ki naj bi imel angino pectoris, je na posnetku videti, kako skoči za žogo in teče po parketu.

Po besedah Bavčarjeve zdravnice za paciente z angino pektoris igranje košarke po operaciji ni primerna fizična aktivnost. Da košarka ni zmerna telesna dejavnost, ki se priporoča ljudem z angino pectoris po posegu, meni tudi  dr. Matija Cevc. Ob tem je dodal, da je košarka šport, ki zahteva hitre in dokaj velike napore. Bavčar za POP TV svojega zdravstvenega stanja ni želel komentirati. 

Preslabega zdravja za v zapor

Spomnimo, Bavčar je prav na račun zdravstvenega stanja pred letom in pol zaprosil za odlog prestajanja kazni. Dan preden bi moral priti v zapor je bil sprejet v izolsko zasebno bolnišnico Medicor, kjer je bil operiran na srcu. 

V začetku septembra letos je bil Bavčar na prvi stopnju spet obsojen v zadevi Istrabenz, a je takoj napovedal pritožbo. Obsojen je bil na pet let zapora, poleg tega pa bo moral vrniti tudi protipravno pridobljeno premoženjsko korist v višini 18 milijonov evrov. Do odločitve sodišča na drugi stopnji mu ne bo treba v zapor, poleti prihodnje leto pa zadeva zastara. 

Preberite tudi: 

Dan za varen avto

Komentarjev 15
  • zdrej 12:50 28.september 2016.

    Zanimivo mi je kako ne kateri ne morete iz svoje kože in sovraštva brez meja. Ta bavčar je leviča, levi posranec! Levica ima večino časa roke nad vsem. In logično je, ko si 12 let skupaj na oblast, da se ...prikaži več stvari pokvarijo. Ko pride druga stran, pa je seveda vsega kriva ona. PA ne da zagovarjam kero od strani. Moti me to, da imate nekateri tako izprane možgane. Tudi če bi tisti, ki ga zaradi izpranosti sovražite, delal ta najboljše poteze, katerih rezultat bi bil stabilnost in dobrobit za celotno družbo, bi ga vi politično uničevali! Zato pa smo v taki banana republiki. Ker se to konstantno dogaja, namesto, da bi dobre predloge podprli družno.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:54 28.september 2016.

    če maš denar in kot kaže zlahka so podkupljivi v bistvu vsi .pomaha z evrčki in zakonov več ni

  • KOJAK 07:44 28.september 2016.

    Ne vem zakaj so vsi tako presenečeni JAZ NISEM. Že po operaciji so bile govorice, da so ga samo odprli in zašili nazaj. Pač osamosvojitelj, ki ima očitno svoje lovke in vpliv povsod. Mogoče in potihem upam, da semu bo ...prikaži več vseeno sodilo, pa čeprav samo nekdo, ki mu bo dovolj sranja in bo pravico vzel v svoje roke.