Ambient
75 ogledov

Bitka ambientov: Chelsea Clinton in Ivanka Trump

Stanovanji Ivanke Trump in Chelsea Clinton Žurnal24 main
Vam je ljubši Chelsiin sproščeni ali Ivankin uglajeni slog pri opremi stanovanja?

Ivanka Trump in Chelse Clinton - čeprav zaradi lojalnosti druižini na nasprotnih straneh v predvolilnem boju - sta dolgoletni prijateljici, ki ju povezuje isti socialni krog. Skupni pa jima niso zgolj prijatelji, temveč tudi odličen okus za opremo doma.

Stanovanje Chelsea Clinton na njujoški peti aveniji ima odprto kuhinjo, opremljeno za profesionalnega kuharja in odličen pogled na Madison Square Park. Ivanka Trump pa domuje na aveniji Park in se lahko pohvali z veliko kolekcijo umetnin in visokotehnološko kuhinjo. Pokukajte v obe stanovanji in povejte, katera je zmagovalka bitke ambientov! 

Stanovanje Celsea Clinton se lahko pohvali s tremi spalnicami, visokimi stropovi in pametnim sistemom, ki upravlja z žaluzijami, lučmi in zvočniki.

 

Stanovanje Ivanke Trump je približno dvakrat večje od Clinotnovega, pohvali pa se lahko s štirimi spalnicami in panoramskim pogledom na Manhattan.

via Elle Decor

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.