Magazin > VIP
24 ogledov

Brad in Angie podpisala predporočno pogodbo

Brad Pitt Angelina Jolie FameFlynet
Brad Pitt in Angelina Jolie sta že podpisala predporočno pogodbo.

Pred nekaj tedni je odjeknila novica, da naj bi se Angelina Jolie in Brad Pitt že poročila, a temu ni tako. Svet pa na poroko očitno ne bo več dolgo čakal, saj naj bi zvezdnika že podpisala predporočno pogodbo, vredno več kot 220 milijonov evrov.

Pitt in Joliejeva, ki skupaj vzgajata šest otrok, se bosta menda poročila med božičnimi prazniki, in sicer na Havajih. Odvetniki so zato s predporočno pogodbo, ki naj bi bila dolga 101 stran, pohiteli. "Angelina je na predporočno pogodbo vedno gledala zelo skeptično, a Brad jo je prepričal, da bi bilo zelo razumno, če jo skleneta. Brad je zelo romantičen moški, a hkrati tudi praktičen. Meni namreč, da je pametno, da se glede delitve tako ogromnega premoženja, nepremičnin po vsem svetu in skrbništva dogovorita vnaprej. Oba dobro vesta, kako težavna je lahko ločitev. Z otroki je lahko še težje," je reviji Grazia izdal vir in dodal, da si bosta zvezdnika v primeru ločitve skrbništvo nad otroki delila.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.