Magazin > VIP
29 ogledov

"Če mi ne bo pomagal, tudi prav"

Martin, Kmetija: Nov začetek Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Martina smo vprašali, ali bo potrkal na Denisova vrata in zahteval denar, ki naj bi mu ga zmagovalec šova obljubil.

Matej in Darinka sta prepričana, da je Denis poroto, da bi glasovala njemu v prid, podkupil. Martin je celo v kamero povedal, da mu je Denis obljubil šest tisoč evrov.

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek je v finalni oddaji izjavil, da sta se z Martinom res dogovarjala, a do končnega dogovora ni prišlo. Martinu bi v primeru zmage izplačal denar, če bi mu ta dvoboj, v katerem sta se oba borila za obstanek v šovu, prepustil. Ker se ni predal, pa mu ne nogometaš ne dolguje nič.

Martin se z Denisovo razlago strinja. "Jaz mu dvoboja nisem prepustil. Če bi mu, bi mi bil dolžan 6 tisoč evrov,“ nam je povedal Martin in dodal, da ne gre za podkupovanje: "Pomoč ni podkupovanje. Nič mi ni dolžan. Od njegove dobre volje je odvisno, ali mi bo pomagal. Če mi ne bo, tudi prav.“

Martin bi sicer denar uporabil za traktor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.