Magazin
291 ogledov

Dobro je nasajal svojo frizerko

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
"In kako se bova danes?" ga je vprašala in mu sedla v naročje. V roki je vihtela škarje in glavnik ter preverjala dolžino njegovih las. Imela je nasmeh od enega ušesa do drugega, njen izrazit dekolte pa je govoril, da ima v mislih vse kaj drugega kot striženje.

Seveda njegova frizura ni bila v prvem planu. K njej je zahajal skoraj vsak teden in striženja niti ni potreboval. "Saj veš, kako, hehehe!" je odvrnil in ji obraz zarinil med veliki joški. To jo je pognalo v glasno hihitanje, z ritko pa mu je pričela plesati po naročju. "Odloži tole, da mi ne iztakneš oči." Potem je škarje in glavnik položila na pult, ter razpela svoje lase, da so ji v vijugah prekrili ramena in segli vse do prsi. Bila je naravna lepotica, ki ni potrebovala ličil ne dragih oblek. Njene zelene oči so se svetile kot dragulji, ko je pod seboj začutila gibanje v njegovih hlačah.

Z rokah ji je objemal veliki joški, skušal otipati bradavice, ona pa je skušala iz hlač potegniti njegovega korenjaka. Rada se je igrala z njim in počasi se ji je zdelo, da se premalokrat dobita.
Z dlanmi ji je premeril vitko telo, zaradi katerega so bili njeni joški videti še večji. Znova se je zahihitala, ko jo je zgrabil za vitek pas. Potem ji je šel z rokami preko stegen do kolen in se počasi vrnil nazaj, ter s seboj vzel še rob njenega krila. To je polzelo po njenih stegnih in razgaljalo vse več gole kože. Pošteno je bila že vzburjena in z njim ni bilo dosti drugače. Skušala ga je poljubiti na usta, a ji ni uspevalo, saj je s svojim obrazom ves čas silil med njeni meloni. Zgrabila ga je za glavo, da bi ga potegnila k sebi in prilepila vlažne ustnice na njegove. Za hip ji je celo uspelo, potem pa se je znova zapodil nazaj v tako oboževano hribovje.

Prste je medtem že zataknil za rob njenih čipkastih spodnjic in jih pričel vleči z nje. Za trenutek je stopila na tla, da se je nekoliko privzdignila in mu pomagala pri tem. Potem je sedla nazaj in prste oklenila okoli čvrstega uda, ki je končno pokukal izza zadrge. Precej dela je imela z njo, prav tako s pasom, ki se je vendarle razpel in skočil narazen. Zdaj je lahko konkretno prijela za korenjaka, ki ga je pogrešala že skoraj ves teden. Sedla je še nekoliko bližje in se ga pričela dotikati s svojo nikoli dovolj potešeno muco. Drgnila se je obenj, vse bolj pohotno zavijala z očmi in vzdihovala ter bila vse bližje temu, da povsem sede nanj. Vedela je, da obožuje tovrstne igrice. Rad je videl, da pleše okoli njega kot mačka okoli vrele kaše, da se počasi zadovoljuje in ga proseče gleda s svojimi smaragdnimi očmi.

Le za nekaj trenutkov je posedela s svojo vrelino vrh njegove utripajoče pošasti, spustila vase del nabrekle glavice, potem pa znova razjahala in se naslonila nanj po celotni dolžini čvrstega uda.
"Strgalo se mi bo!" je vzkliknil in jo pohotno zgrabil za joški. Potegnil je obleko preko njih in se radostno zagledal v dve lepotici pred seboj. Bil je nor na velike joške in njene so prav gotovo jemale sapo. Pa tako lepih oblik, da jih niti narisati ne bi znal bolje. Z boki je počasi suvala proti njemu. Tudi sama je bila potrebna kot le kaj, a je rada takole dvigovala temperaturo. Očitno je bila tokrat nekoliko bolj strpna od njega, kajti nenadoma se je z njo vred pognal iz vrtljivega stola in njena zadnjica je v trenutku pristala na pultu z velikim ogledalom. S hrbtom se je naslonila nanj, on pa jo je krepko prijel za stegna in ji privzdignil noge.

"Dovolj je bilo! Ne zdržim več tega!" je zaklical in krenil proti njej. Gledal je v vrh tiča, ki se je znašel tik pred rahlo razprto, vlažno, rožnato lepotičko. Odprtih ust je pričakal trenutek, ko je vstopil vanjo in šele potem zajel sapo. Tudi njej jo je primanjkovalo, in ko se je ustavil za hip, je krepko vdihnila. Že z naslednjim sunkom je potrebovala še več zraka in potem le še več in več. Bila je glasna in on je v tem videl še večji čar in željo po tem, da jo dobro nasadi na svojega junaka. Bila mu je všeč, ko je prihajala. Silno je oboževal trenutek njene nemoči in nehlinjenega orgazma, ki je pošteno pretresel njeno seksi telo. Oboževal jo je in vedel je, da ne bo nikoli prenehal hoditi k njej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.