Slovenija > Črna kronika
66 ogledov

Domnevnemu morilcu se je vrnil spomin?

streljanje vic Saša Despot
Domnevnemu krivcu za smrt direktorja kemijskega inštituta naj bi zagotovili alibi.

Domnevnemu morilcu direktorja kemijskega inštituta Janka Jamnika naj bi priče, neuradno najbližji sorodniki, zagotovili alibi za čas umora. Te naj bi že zaslišal ljubljanski preiskovalni sodnik, ki proti domnevnemu morilcu vodi postopek, poroča Radio Slovenija, ki se pri tem sklicuje na vire blizu obrambi.

Eden od sorodnikov naj bi namreč poskušal prepričati, da naj bi bil domnevni storilec z njim v času streljanja na Jamnika.

Domnevni strelec sicer na zaslišanju na policiji, nekaj dni po dejanju, umora ni priznal, niti ni znal pojasniti, kje je bil v času strelskega napada na Jamnika. Zato je, po mnenju nekaterih pravnikov, malo verjetno, da bi preiskovalni sodnik upošteval in sprejel alibi oziroma to, da naj bi se domnevni storilec ali njegovi sorodniki zdaj nenadoma spomnili, kje je bil usodnega večera.

Nenazadnje pa naj bi ga kot domnevnega strelca izdajale tudi najdene sledi smodnika na njegovem telesu. Delci se ujemajo s sledmi na tulcu orožja, s katerim naj bi bil Jamnik ustreljen, čeprav samega orožja policija resda ni odkrila.

 

 

 

Komentarjev 7
  • punca05 07:04 08.januar 2015.

    moraš močnejše tablete jemati....te ti popuščajo pri depresiji

  • Johan Spohan 21:43 07.januar 2015.

    A je "Peter Rotar rudeči" ?

  • depresija 21:27 07.januar 2015.

    Sej veš.. A je bil kdaj kakšen z SDS*om povezan človk česa kriv? Ne. Ni mogoče. *SDS - Slovenska Delinkventska Stranka