Slovenija
183 ogledov

Med pridigo vstali in zapustili mašo

Komentarjev 133
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 11:20 24.marec 2015.

    Neumnosti klestiš in očitno ne poznaš teksta, ki ga matičar izgovarja! Si pač primitiven - tako si bil vzgojen v "družini po božji podobi"!

  • macola 11:28 24.marec 2015.

    Kako sem bil jaz vzgojen NI tvoja stvar, niti tvoj problem, a ne, zato se ne spuščaj na osebno raven...če si že tako "izobražen"! Razsvetli me....in vesoljno Slovenijo in povej kakšen je pravilen tekst....bistvo posta pa tako nisi dojel.

  • punca05 11:53 24.marec 2015.

    prijaviti te je treba za grožnjo

  • erikkk 12:58 24.marec 2015.

    vosel

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:00 24.marec 2015.

    Cerkev bi bilo treba za tako dejanje kaznovat. Mi nismo cerkvena država, mi smo civilna država. Jasno?

  • mrki 13:15 24.marec 2015.

    "45 let sem del Cerkve. Večji del zelo aktivno. A danes smo med pridigo vstali in zapustili mašo. IJa valda !! to si nekateri samo želijo. Tisti ki 45 let hodi v cerkev kaj takega niti v sanjah ne ...prikaži večne bi naredil . Tako da tole bo pisunčkovo pisarjenje je kar lep medijski spin - oz - nategovanje bralcev. Očitno je ti pisal osebek 1 , ki ima tudi doma osebek1 !

  • pups 11:01 24.marec 2015.

    Članek je en čisto navaden "bulshit", ki ga je avtorica spesnila.1. Prižnic se že desetletja sploh ne uporablja več.2. V članku ni navedla niti kraja - s tem se je spretno izognila možnosti preveriti njene besede.......Članek ...prikaži večk je eno čisto navaden LGBTjev poskus posilstva.

  • macola 11:19 24.marec 2015.

    Dobro jutro....a še ne veš kako se v tej Tunguziji ustvarja javno mnenje??? Poiščeš najbolj neumne izjave in potem prikažeš, da so vsi taki buteljni.....ovce pa to vzamejo za sveto, kar jim skoraj mladoletni "novinarčki" nabijajo....po ukazu prodanih urednikov!

  • punca05 11:52 24.marec 2015.

    Še to povejte, da so ukradli iz cerkve časopis Družina, ki ga je potrebno plačati. Da so iz brezplačnikov kradli liste za podpise. O tem boste zvesto molčali. Napišite, kako se se sprejemal proračun v Ljubljani, kako je Jankoviž arogantno ...prikaži več izpeljal sejo. Napišite, da nova ministrica za šolstvo nima blagiča o šolstvu in o tem širite resnico

  • krtmen1 12:57 24.marec 2015.

    Pravilno, vsak ima pravico povedat kar misli. Kogar pa moti kaj govorijo v cerkvah, pa naj gre v dražgoše al pa v murgle- pač vsak onanira na svojem kraju. S tem, da očitno eni lahko, drugi pa bohnedaj ne smejo.

  • mojca003 16:39 24.marec 2015.

    Dej si malo preberi statistiko - duhovniki niso zlorabili nič več otrok (po nekateirh podatkih pa manj), kot npr. v drugih podobnih poklicih, vštevši učitelje, socialne delavce, zdravnike ... Npr. tudi med homoseksualci se taki najdejo. In zdaj po tvoje ...prikaži več izpeljemo sklep, da se ne smejo socialni delavci, učitelji, zdravniki in še kdo zavzemati za otroke. Se opravičujem, ampak to je neumno.

  • Koka 17:03 24.marec 2015.

    Mojca, duhovniki so zavezani k celibatu!!! Učitelji, soc. delavci, zdravniki ... pač ne ! Največji greh pa je pridigati npr. 10 božjih zapovedi, delati pa ravno nasprotno, od pedofilije do finančnih malverzacij !!! Fuj in še enkrat fuj !

  • mph 17:57 24.marec 2015.

    @Mojca, Cerkev kot ustanova je bila skozi zgodovino - če samo pomislimo, kaj se je odkrilo za zadnjih 50 in nekaj več let, kaj pa še nazaj - ene vrste horror shop, sistematično zlorabljanje otrok v sirotišnicah, "šolah", ... in ...prikaži več drugih ustanovah, kjer so imeli popolno oblast včasih. In nikogar, ki bi si upal kakoli reči čez lokalnega boga iz prižnice. Na bruhanje mi gre, kakšen cel sistem molka, zarote, premeščanja malo levo malo desno pedofilov, ... so organizirali, da se ne bi premaknilo nič. In to ustanova, katere člani so zavezani, zaobljubljeni bogu. Halo?? Očitno tista posvetitev in vse ostalo nič kaj čudežno ne deluje.

  • mph 18:43 24.marec 2015.

    Kakšno vezo ima zdaj tukaj posvečena cerkev, kjer duhovnik sprejmejo svetega duha in ne vem kaj še vse .... in posamezni in obsojanja vredni ekscesi? Vse ostalo, kar si napisala je brezpredmetno, ker hočeš relativizirat a, saj vsi počnejo. Ob ...prikaži več vsem skupaj že itak poslabša pa še zadeve ta sistematičen molk in zapovedana molčečnost pri tovrstnih zločinih, ki nimajo para v nobeni podobni ustanovi.

  • mph 11:20 25.marec 2015.

    Vprašanje: potem pa po tvojem ni panike, saj tudi učitellji zlorabljajo? Podvprašanje: tudi ravnatelji tiho preselijo takega učitelja v drugo šolo, pa še v drugo, ... na koncu pa v kakšno afriško šolo, kjer pa ni čisto nobene statistike zlorab, ...prikaži več kdo bi si tam pa upal lokalnega boga prijavit? Kaj se zgodi čudežnega ob posvetitvi duhovnika, ko bojda prejme svetega duha ali karkoli, da to čisto nič ne vpliva na njegovo osebnost in samonadzor? Saj bi lahko cel doktorat :-), ampak so okenca premajhna.

  • Papaja Popi 10:48 24.marec 2015.

    Cerkev je po zakonu ločena od države.Treba bi jih bilo prijavit, ker se vmešavajo v državne zadeve.Sedaj se vidi vsa hinavščina katoliške cerkve , ki pravi - ljubi svojega bližnjega.

  • kapibara 11:05 24.marec 2015.

    Če bi bila resnično ločena NEBI dobivala takih enormnih finančnih injekcij+ njeni sateliti..

  • kapibara 11:07 24.marec 2015.

    Pudelčki pa fine dame so že sedaj spečani..

  • KOJAK 11:13 24.marec 2015.

    Prižnica je mišljena kot prispodoba. Zgodilo pa se je v Šentvidu.

  • KOJAK 11:11 24.marec 2015.

    Joj a nisi vedel - Bog obstaja in je pravičen. On se je odločil da kakšen mož zakolje svojo ženo, bog se je določil da ljudje trpijo za rakom, nog s eje določil da pretepajo otroke, bog se je določil ...prikaži več da imajo nekateri župniki radi mlade fante. Bog se odloči kdaj bo vojna, bog se je odločil da partizani pobijejo domobrance... VSE ODLOČA BOG...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.