Slovenija
6379 ogledov

Na blagajni ne dohajate trgovk, ki kasirajo? To je razlog.

Komentarjev 77
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tajčika 21:21 05.oktober 2015.

    Se strinjam s teboj. Meni sta Lidl in Hofer zakon ravno zato, ker na blagajni hitro opravim. In nimam popolnoma nobenih problemov z hitrim zlaganjem stvari v voziček, pa tudi nisem več mlada, ampak pri 40. Dejstvo je, da sem ...prikaži večm navajena že iz službe vse hitro delati, ker imam tak tempo tudi jaz v službi, zato nadaljujem z enakim tempom tudi pri nakupovanju in doma. Mercator ali pa Spar sta pa bog pomagaj-- prodajalke se vlečejo kot megla.

  • Ferluci 10:58 05.oktober 2015.

    Treba je gledati tudi z druge plati. Mene zelo moti, ko v nekaterih trgovinah prodajalka dela tako počasi, kot da sanja, tisto blago premika po blagajni po polžje, pred blagajno pa še vrsta. In ko naj bi bil nakup končan, ...prikaži več stranka se oglasi stranka: "Pa še ene BOS lahke..." ali kaj jaz vem. Je pa že bolje, da so blagajničarke urne, obenem pa počakajo predno začno obdelovati naslednjega kupca. Pa še to: odvisno od navad kupcev, npr. v ZDA vam v vsaki špeceriji še vse spakirajo v razgradljivo papirno vrečo, vi pa samo plačate in greste... No ja, toda to ni tema prispevka.

  • romy 23:15 05.oktober 2015.

    Spar Tuš Mercator.....Lidlu in Hoferju ne sežejo do kolen. Minimalca tam ne poznajo-kdor ne ve se naj pozanima. Podpiram da bi morali vse trgovine zapreti ob nedeljah in praznikih,kot je nekoč bilo, v Avstriji....pa je še vedno tak in delavke ...prikaži več nimajo naših plač!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ferluci 13:05 05.oktober 2015.

    Torej, hipotetično, če bi ti bil blagajnik, iz blagajne vzel nekaj denarja - in tvoj delodajalec bi moral kriti tvojo 'poštenost' ? Tega ni nikjer.

  • Rado Stajnko 05:16 06.oktober 2015.

    problem ni, če kupiš robo, ki ni podvržena mečkaju, zlomu in drugim hitrim deformacijam. Kaj pa, če kupuješ, mlečne izdelke, ki imajo tanko AL. folijo, solato, paradižnik in druge občutljive zadeve. A kar mečete eno na drugo?? Seveda gajbo piva ...prikaži veča se da hitro naložit...

  • Mupi 08:01 06.oktober 2015.

    Očitno se preveč obiraš, če te grdo gledajo :). In to o nadudlanih stavkih jaz poznam bolj iz Merkatorja (in recimo Merkurja, Petrola,...) ko ti na blagajni ponujajo še to in ono iz akcijske ponudbe. Pa seveda prištejejo pike na ...prikaži več kartici zvestobe in preštejejo dodatne sličice, nalepkice, kupončke,... tiskalnik pa itak naprinta poleg računa še ene dva ali tri dodant listke z raznimi akcijskimi ponudbami.

  • mzynfo 16:35 05.oktober 2015.

    Napaka v predvidevanju. Star sem preko 60 let, ni veliko, mlad pa tudi nisem več. Kakorkoli pa mi zlaganje nakupa v voziček zaenkrat ne predstavlja nobenega problema! Zato smatram, da je nekaj hudo narobe s človekom, ki mu to predstavlja ...prikaži več problem, pa če je star 20 ali pa 80 let.

  • allstarr111 11:30 05.oktober 2015.

    Niste vi vidl kako delajo to v aldiju, ki je ista firma, je da se pri nas imenuje hofer, tam pičijo ko zmešane, ampak se ni za obremenjevat, ko ona zaključi zmečeš vse v voziček, vzameš tačun prečekiraš če je ...prikaži več vse ok, šele nato plačaš, gužva gor ali dol, ne glede na brzino skeniranja ima kupec zadnjo besedo.

    • mzynfo 13:08 05.oktober 2015.

      Zaradi takšnega balkanskega razmišljanja, je Slovenija tam kjer je, Nemčija pa ....

  • Mrcina 12:45 05.oktober 2015.

    Ni tako vsepovsod ?

  • Mupi 13:01 05.oktober 2015.

    A ga slucajno zahteva? Kolikor vem, te lepo vprasa... in ne grozi z nozem... otrej lahko reces tudi NE :)

  • jezero 08:10 05.oktober 2015.

    To trenutno podpira predvsem Mramor in sledilci, ki ne ločijo lopovščine od kapitalazma, normalne in poštene družbe.

  • maresem 08:17 05.oktober 2015.

    V p.... nas si vtaknejo te norme. Naj raje poskrbijo za normo dobre volje med zaposlenimi - banda požrešna kapitalistična.

  • McClain 08:32 05.oktober 2015.

    pokvarjeni so, sam jim vsaj druge stvari stimajo, nasim se to ne... Cudno, da je moralpriti Nemec v to dezelo prodajat kruh in mleko,zgleda da se to ne znamo

  • MK 09:01 05.oktober 2015.

    MEN JE SUPER.Hvala Bogu, da hitro delajo. Nimam jaz časa 100 ur v trgovini preživet. Komaj čakam, da grem ven, na zrak in da pač tisto kar moram opravim v najkrajšem možnem času.Če bi še PARKING IDIOTE ...prikaži večE odpravil, ki morajo avto zarint v trgovino pa bi ble to najboljše trgovine za hitre nakupe.

  • MK 09:03 05.oktober 2015.

    ja. to je posledica komunizma, ki nam je za 60 let dal zaveso čez oči. Ampak eni bi ga nazaj. Ker ni blo treba delat. Ker pozabljajo kje so se gužval vsako soboto, da so kupl prašek kavbojke in zobno ...prikaži več pasto.Standard kot je danes pa ne gre v socializmu. Za dobrine se plača. al pa si juga. pa vidmo kako se je končal.

  • Janez_53 09:02 05.oktober 2015.

    Pišeš neumnosti! V Lidlu imajo ljudje solidne in redne plače, kupci so hitro postreženi in cene so zelo ugodne v primerjavi z ostalimi!

  • GERE 09:03 05.oktober 2015.

    Hrana, ki jo drago plačam je zame svetinja! Za to si niti slučajno ne dovolim, da mi kdo z njo na blagajni grdo ravna, jo potiska ali meče, pa naj si bo slabo ali dobro plačan!

  • MK 09:04 05.oktober 2015.

    v mercatorju pa same južnjakinje in študentke, ki sploh slovensko ne znajo. ne vem kje vse te mirele, amre in mirsade dobijo... pomojem jih s šleparji vozijo k nam.

  • allstarr111 16:30 05.oktober 2015.

    Pejt enkrat v aldi, ne hofer, al pa lidl, kjerkoli nas svetu, in ravno nemec si bo vzel čas in pregledal vrgel uč na račun, plačal bo (kar naredim tudi jest) ampak ne bo zapustil trgovine (bo v bližini blagajne ...prikaži več z vozičkom, preveril še enkrat ali ni morda poskenirala kako stvar dvakrat, šele ko bo vse ok. bo odšel ven.Če pa mislš da je sistem da mi ona nameče ne koncu blagajne robo, jest koj plačam in nato na hiro zmečem v voziček in v avto ter doma ugotovim da me je nategnila ?to je balkanska manira ne tisro prvo.

    • Besi 16:45 22.februar 2018.

      Ma ti si blesava plačaj,pospravi s pulta,prečekiraj,reklamiraj,ti si ena tistih arogantnih babur. ki so nezaželjene v trgovinah pa tudi Kjerkoli drugje,ker taki kot si ti ,se stalno pritožujejo,... jemlješ ljudem energijo,samo,da sem prebrala tole tvoje bla bla bla,sem dobila kurjo ...prikaži več polt ,kaj šele ,da bi te vidla,o nemcih si se pa zmotla,sem poročena z enim teh nemcev,to si naletela na enga tacga bumbarja kot si ti...moje mnenje je pa ,da bi trgovine VSe morale biti zaprte

  • marabunta 13:40 05.oktober 2015.

    dej ne seri, zakaj drugje lahko normalno že na blagajni zložiš v vrečko, a tle pa kar gor pa dol s pulta, pa v voziček, pa v vrečko, itd ,,,,hodim v več trgovin, ampak samo v hoferju naletim na tak ...prikaži več odnos, da te kar grdo pogledajo, če takoj ne spizdiš od blagajne, da ne govorimo o zaposlenih, ki kot roboti mlatijo ene in iste nadudlane stavke prijaznosti, ker pač morajo tako govoriti, nič pristnosti in iskrenih pozdravov.....za posrat

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.