Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
19 ogledov

Ne razumem mariborske vstaje

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drmr1980 08:46 22.november 2012.

    Nina, da boš razumela (vir 24ur):Mariborski župan Franc Kangler je bil izvoljen za državnega svetnika. Svoj glas mu je namenilo 25 od 38 elektorjev. Ravno današnje volitve so bile povod za novi protest proti Kanglerju. Pol ure pred ...prikaži več začetkom volitev se je na Glavnem trgu zbralo več kot 1000 protestnikov. Prišli so s transparenti, na katerih je pisalo "Gotof si" in "V zapor z njim," "Maribor ni tvoj", "Dovolj korupcije, dovolj nepotizma, dovolj primitivizma", "Kanglerja poslat sedet, ne pa v državni svet". "Dati poslansko imuniteto lopovu pomeni dati mu proste roke, da nas opleni do konca"...

  • Niko_K_ 01:51 24.november 2012.

    .. ti žabarka..No, pa ti bom jaz povedal, kako te LAČNI FRANC ocura, če tudi VOZIŠ PO TVOJIH VELECENJENIH PREDPISIH. Npr... Pelješ s sprednjimi kolesi čez zeleno luč, z zadnjimi pa čez rdečo... BINGO... 300€ kazni in 3 nagradne ...prikaži več točke!! Loterija, z veliko možnostjo zadetka, v Mariboru kar na 45 predvidenih mestih... BANALEN RAZLOG ZA REVOLT NI KAJ! Drugič pa gulupača.. Se pozanimaj o snovi, o kateri pišeš!

  • Žurnalček 11:22 27.november 2012.

    E stvarno si glupa. Če ne razumeš , da je stvar z radarji kaplja čez rob v MB. Verjetno ne veš tisti štos, ko je polcaj rekel , da gre na svoje in zahteval od komandirja eno križišče . No ...prikaži večo Kangla je naredil in omogočil prav to , nekomu za ogromen denar !

  • Tarzan U Jane 00:50 22.november 2012.

    če ne veš o čem pišeš,ne piši,pa ne sprašuj še večje kure zraven tebe

  • zavesten 23:24 21.november 2012.

    nina,če ne razumeš stvari ne piši o njih.lahko sem nesramen in ti rečem,daj se raje možu dol in ne bodi zafrustrirana ženska kot govorijo o tebi.pa bodo drugi rekli da se te nebi z palico dotaknili......torej,vzam tablete za migreno in ...prikaži več pej spat,štajercem pa pusti stvari ki jih ne razumeš,koklja neum.na.

  • feferon 12:46 22.november 2012.

    Še dobr, da se včasih začne kaj takega drugje kot v Celju. Do sedaj smo bili poligon za takšne in drugačne poskuse policije. Al se boste zbunil ali pa bomo postali policijska država.

  • drmr1980 12:18 22.november 2012.

    Za vse, ki pa so vam ti radarji tako kul, pa še en predlog... Franc, a poslušaš?Glede na to, da se je pri vzvratni vožnji (Franc, to pomeni v rikverc!) zgodilo dost več nesreč, tudi s smrtnim izzidom predlagam, ...prikaži več da vzvratno vožnjo prepovemo in jo kaznujemo z tisoč, ali pa kar več tisoč evri kazni...Franc, pa Zoki, pa JJ, pa vsi vsali podporniki, a ni to super ideja ?!?Bomo z njimi vsaj lahko plačali stroške in odškodnine v zadevi Balkanski bojevnik.

  • aaarri 18:01 22.november 2012.

    točno to sem se tudi jaz spraševala. mi je logično, da se razburjajo zaradi kanglerja, ker očitno res ni "čist", ne pa zaradi radarjev no... vtaknili ste se v za moje pojme najmanj sporno stvar od njegovih poslov...

  • Niko_K_ 01:48 24.november 2012.

    Žabarka glupa in še primitivna povrhu!

  • Peter Velikonja 20:33 25.november 2012.

    Draga novinarka ce vam ze ne gre v glavo zakaj se to dogaja v Mariboru pa pridite jutri na Drugo Mariborsko Vstajo pa boste videli!!!!!!!!!

  • Peter Velikonja 20:34 25.november 2012.

    Aja pa ob 16.30 na Trgu Svobode bo seveda ce boste znalio priti do tja!!!!!

  • jožateboža 11:08 27.november 2012.

    samo ti si pa res glupa!

  • jožateboža 11:18 27.november 2012.

    Pa še dnar dobi za take gluposti, bože mili, tebi pa res ni več pomoči!

  • Žurnalček 11:26 27.november 2012.

    Ni žabarka, je dost k je samo v rdeče pobarvana bjonda ! Misl , da se je dobr kamuflirala. Še možgane pofarbi , mogoče bo zalegel !

  • drmr1980 12:12 22.november 2012.

    Sej verjamem, da ne veš, zakaj se razburjamo. Kot verjamem, da ne veš, zakaj imamo dosti vsega sranja, ki se ga je nabiralo zadnjih dvajset plus let...Verjamem, da kar se tebe in tebi podobnih tiče, vam tudi nebi bilo ...prikaži več jasno, če bi se nekdo spomnil, da zaradi onesnaženosti zraka ne smete več vdihniti več kot enkrat na minuto.Tak zakon bi se vam zdel siselen in bi ga upoštevali... vi kar.Na srečo pa vas je iz leta v leto manj... čeprav imamo še vedno za predsednika vlade kriminalca, pa večino županov kriminalcev... se bo to spremenilo !

  • minkap 18:45 22.november 2012.

    žalostno ,da novinarka piše takšne komentarje in ni ćudno, da smo v tej državi tam kjer smo,jaz bi vas poslala vsak delovni dan pa se vozite večkrar na dan službeno mimo teh radarjev, da bi videla kako prijetna vožnja je ...prikaži več to, domnevam ,da hodite peš, ker take ven mečete,če pa odobravate, da privatne firme zaradi naših šerifov kasirajo pa tudi prav upam samo, da se kaj takega ne bo zgodilo tudi pri vas v ljubljani ali kjer koli ste že, na kilometru ceste 2 radarja se vam zdi to normalno in ,da ne bo kaj narobe nisem za divjanje na cestah in tudi sama sem zagovornica vožnje po predpisih

  • korisnik_5299 21:00 22.november 2012.

    Jaz pa ne razumem, kako je nekdo z številnimi očitki in ovadbami v naši državi izvoljen na višjo funkcijo, namesto, da bi ga takoj odstavili?! Pa ne velja le za Kanglerja!!!

  • drmr1980 08:38 22.november 2012.

    Nina,ti seveda NIČ ne razumeš. Težko je karkoli razumeti če se ti celo življenje ni potrebno ničemur odrekati, pa ne mislim tukaj na novega BMWja...ti in tebi podobni...Kar pa se predpisov tiče, saj tudi v nacistični Nemčiji ...prikaži več je bilo zakonsko dovoljenoubijati drugačne - ampak, ali je to prav? Ali je to moralno? Ne mešati norcev na cestah z normalnimi vozniki ! Nekaj je zagotavljati varnost, kar seveda večina podpira, drugo pa je fašistično skubljenje državljanov !!!Upam, da bo Žurnal imel toliko razuma, da te odpusti!Drugače pa, bravo Mariborčani, Ljubljančani smo z vami!!! GOTOF JE !!!!!

  • Jerry Pikes 09:55 22.november 2012.

    Nina, nisi z Maribora ne razumeš. Ljudje vemo, da je Kangler lopov. Enako kot vemo da je Jankovič. Pa se je kaj zganilo v Ljubljani.Radarji.. postavljeni so na vpadnicah, na mestih, kjer ni osnovnih šol, srednjih šol, kjer ...prikaži več skoraj nikoli ni nesreč. Zraven kritičnih točk, osnovnih šol - pa niso postavljeni. Ljudje bi sprejeli radar zraven šol, vendar pa ne bodo sprejeli radarjev na inkasantskih točkah, kjer ni nevarnosti če voziš 5 ali 10 km/h več...Posledica postavitve radarjev je padec varnosti v prometu, ker vsi gledamo v števec in ne na druge udeležence. Kot drugo za pa 15km pot v Maribor porabiš vsaj 5-10min več časa.. pretočnost se je torej občutno zmanjšala.

  • Maty 10:08 22.november 2012.

    Spoštovani, "spoštovani" komentatorji, ne vem zakaj se spravljate na avtorico tega članka? Ne, da njej ni jasno, njej je čisto jasno, tako kot meni. Vam nekaj ni povsem jasno!Vozi po CPP pa bo vse v najlepšem redu! Je sedaj vse ...prikaži več vsem jasno? Ubogi reveži! Ja, kdo vam bo pa kaj pobral iz čistega lepega miru!? Če pa naredite prekršek ali kakšno kaznivo dejanje, pa "odgovorno" odgovarjajte za-to! Jaz se na radarje sploh ne oziram, lepo upoštevam tisto, česar so me naučili v avto šoli pred mnogimi, mnogimi leti, pa je. In to je to! Kdo me po za to oglobil?! Idiotizem je protestirati proti radarjem. Zakaj se nihče ne razburja nad radarji, kij jih začasno postavlja policiji. A, tisto pa je samoumevno ali kaj? Nekaj krat sem že v svojem življenju plačal kazen za prekoračeno hitrost v naselju. Pa se nisemk jezil nad polisictom. Ali je mar on kriv za-to, da sem peljal prehitro in nisem upošteval prometnih predpisov. Ali je on bil kriv, da je tam "streljal" s radarjem?!! Neumnost! Jaz, sam sem bil

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.