Slovenija
39 ogledov

Politiki si niso odtrgali od ust

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • hrenroman 14:29 29.november 2012.

    To, da mnogi ljudje radi pomagamo drži, Slovenija pa socialna država ni več, saj po njenih predpisih, ki veljajo na socialnem področju skokovito narašča revščina in pravi rezultati tega se šele kažejo. Država je od pomoči revnim dvignila roke.

  • franke 20:50 11.december 2012.

    POLITIKI SI NE BODO NIKOLI ODTRGALI OD UST. ŠE ŽEPE SI POLNEJO VSAK DAN BOLJ.

  • Pepe007 07:27 24.oktober 2012.

    Mislim, da je Virant kar prav odgovoril. Ljudje ne izkoristijo tega, kar jim država nudi.

  • Niko_K_ 07:56 24.oktober 2012.

    Ne razumem tega... Kredite ima, nima pa za hrano... Jaz bi temu rekel napačno načrtovanje. Se opravičujem, ampak, če ima nekdo za kredit, bo tudi imel za hrano, pa če se še tako kruto sliši...

  • pravaresnica123 08:25 24.oktober 2012.

    In ta država nudi in nudi in nudi. KAJ PA?Laži in sprenevedanja ne štejejo.

  • Niko_K_ 08:28 24.oktober 2012.

    ...in ja.. Točno to sem se spraševal takrat, ko so vsi jemali kredite. "Od kod pa bom vzel za hrano in položnice, če mi znižajo plačo ali izgubim službo, imam pa kredit, kateri je mora biti prioritetno poplačan."Druge, ...prikaži več ki se pa tega niso vprašali, pa bo rešila pomoč drugih. Hmmmm.. A ni nekako tako Grčija razmišljala?

  • stela 08:32 24.oktober 2012.

    Niko_k ...kaj pa če je vzela gotovinski kredit.....za hrano?

  • nasha71 08:38 24.oktober 2012.

    To je pa najbolj butasto vprašanje vseh časov... mislm who....thw...f..u.ck are u all da pametujete o stvareh k nimate pojma... js sm si vzela limit in to ne malo da sem predelala avto na plin...Zakaj??? Ne vem mogoče zato ker ...prikaži večr bi za benz dala CELO PLAČO!!!!!! fuc....king rednecki.... Keri bedniki od ljudi...

  • nasha71 08:40 24.oktober 2012.

    se vid da nimaš pojma kajs e dogaja... Ker so nam vse skenslal...

  • mia 13:12 24.oktober 2012.

    pomaga rad tisti, ki še sam nima veliko, drugi le, če imajo korist. in slovenija krši ustavo, ker je socialna le še na papirju.

  • mia 13:23 24.oktober 2012.

    ustrezne institucije so same sebi v namen. to pomeni, da so tam, da imajo dobre službe.

  • nasha71 18:10 24.oktober 2012.

    in kaj ti prispevaš k temu???? Kar se tiče predvidevanja...je pa metanje peska v oči.... Če ne veš za kaj neka oseba potrebuje ali je potrebovala denar je čist mim da mečeš butaste komentarje...če bi mel slovenci eč pameti v ...prikaži večv glavi, bi ta če zginil pa tut marsi kera stvar bi se drugače končala (razna razmetavanje denarja politikov) ker pač vsi VI ne morte nrdit nič glede tega se je lažje spotikat ob ljudi, ki potrebujejo pomoč...Lahko samo upaš da v vsej svoji "skromnosti" ne prideš do te točke ko ne boš mel za kruh..... ja in v tem primeru gre za čisto foušarijo....

  • nasha71 18:11 24.oktober 2012.

    dej si mal preber kaj so nrdil socialnim transferji pa svoj gnev stresej kje drugje, ker sem ti očitno stopila na živc.... poznam lep pregovornevednost je blagoslov! ;)

  • Simona Pavlović 21:20 24.oktober 2012.

    Hahaha, vidim, da ne poznate pravega bednika. Kako lahko imam za kredit, za hrano pa nimam??? Ker sem vzela kredit, ko sem imela dobro službo in ga ,žal, še vedno odplačujem. Banka vzame, kar je njenega, tudi, če je to ...prikaži več otroški dodatek. Torej, kako je kaj zdaj z matematiko? A bo šlo? A je zdaj jasno, zakaj nima za hrano??? Jao, jao, Slovenistan...

  • ARBAJTER 23:51 27.oktober 2012.

    kaj pa če vmes slučajno zaposlitev zgubiš ? ? ? ? Banka seveda pol kar počaka z odplačevanjem kreditov misliš, butl...

  • pravaresnica123 08:23 24.oktober 2012.

    Da bi daroval preko Boter.si mi tud na kraj pameti ne pride. Saj, mogoče jim delam krivico, ampak ko se spomnim na svinjarije RK in ostalih "dobrodelnih" organizacij v lepi naši, mi gre na bruhanje že ob misli, da se ...prikaži več bo z mojim prispevkom kje na skriti lokaciji nažiral in nacejal kak njihov zavaljen uradnik in (spet z mojim prispevkom) častil kakšnega od ljudstva izbranega politika, da si bo malo dvignil rating. Pomagati se da tudi na drug način, samo kreativen je treba bit. Jaz bom (ker pač imam možnost) podnajemniku za december za polovico zmanjšal najemnino in naj si s tem denarjem privoščijo kakšno malenkost, ki si je drugače nebi. Če bi pa isti prispevek nakazal na kakšno dobrodelno organizacijo, bi pa imel precej grenak priokus. Vsak, ki ima, sigurno pozna nekoga, ki potrebuje!

  • Niko_K_ 08:25 24.oktober 2012.

    Oprosti! Ampak... ZAKAJ ZA VRAGA PA MORAŠ VZET KREDIT? Zakaj pa si ga MORAL vzet? Ne, ne živim na luni, ampak starši so me naučili skromnosti in kredita nisem nikoli jemal na vrat na nos. Zato tudi zdaj kredita ...prikaži več nimam in lahko preživim zniževanje plače. Je pa res, da nimam ne vem kakšnega stanovanja in tudi drugače živim skromno in ja SEM ŽIVEL skromno v preteklosti (takrat, ko so drugi jemali kredite). In otročje je jemati kredite, katerih kasneje ne moreš odplačevati. Kredit je pač zaveza in ne samo za eno leto, stanovanjski celo za desetletja!

  • Niko_K_ 08:44 24.oktober 2012.

    Ja seveda.. Kako že gre tisto.."Če čebula ne bi "če" imela, bi čebula bula bla."Gotovinski kredit za hrano... Pa dolgove od bivšega moža/partnerja je tudi pokrivala pa kaj vem kaj še vse ane.

  • Niko_K_ 08:48 24.oktober 2012.

    Skenslal? Kaj pa so skenslal? Jaz osebno od te države nisem dobil NITI CENTA NIKOLI. Tako, da tudi skenslano meni ni bilo nič, ker od nič težko kaj skenslaš!

  • Niko_K_ 10:04 24.oktober 2012.

    ŠE ENKRAT! Da kredit vzameš te ČISTO NOBEN NE SILI. Stvar res potrebuješ? Ja, če nisi kreditno sposoben jo tudi res potrebuješ, ampak ne moreš vzet kredita. Torej o tem "zares potrebovanju" se bi dalo na dolgo in široko ...prikaži več razpravljat. To, da pa jaz, ker sem bil takrat toliko pri sebi, ko so drugi jemali kredite, da ga nisem vzel, zdaj naj pomagam tistim, ki so jih jemali, ker zdaj za jest nimajo, da lahko oni odplačujejo kredite, oprosti, to pa ni NE NAZADNJAŠKO RAZMIŠLJANJE, KAJ ŠELE FAUŠIJA.To, da pa zmerjaš ljudi zaradi tega, ker so morda boljše predvidevali od tebe, je pa pač odraz stanja v družbi in zaradi tega je Slovenija v takšni buli, kot je!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.