Slovenija
20966 ogledov

V SD vse bolj vre, Janša po spletu brije norce iz Tanje Fajon

Komentarjev 40
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 19:29 04.februar 2024.

    Janez je najboljši predstavnik BUTAL saj je bil 3x PR. Glupi narod bi rekel Zmagec.

    • Nevica 06:08 05.februar 2024.

      No, pod Janševo zadnjo vlado, se je Sloveniji končno obrnilo na bolje, vsi kazalci, ki kažejo napredek so šli navzgor - po rezultatih tujih analitikov!!!! Če pravi Butalci ne bi volili perjadi, bi danes živeli veliko bolje in verjetno že ...prikaži več imeli tudi krajše čakalne vrste pri zdravnikih, prav gotov bi ustavili odliv zdravnikov v tujino in pridobivali nove kadre!!!! Niti slučajno ne bi imeli doma generirane inflacije!!!!! Prav gotovo ne bi imeli revščine na pohodu!!!!! Ker Janševa vlada IMA STROKO!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:52 05.februar 2024.

      Baba zmešana,odpel se!!!

  • Avatar MS
    MS 18:30 04.februar 2024.

    Le kdo ga še jemlje resno razen njegovih SDS-ovc

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 18:30 04.februar 2024.

    Če bo jutri ali ali kakšen dan kasneje Dominika razrešena s položaja ministrice, bo to nova napaka Roberta. Janez se pa spet neuspešno trudi biti smešen, no saj za njegove zaostale podpornike je, tem zadostuje, da postavi ob svojem besedilu ...prikaži več emotikon smeškota, pa se neuka raja reži brez prestanka do onemoglosti. Kako se je pa kaj razpletla afera Grimsa z njegovo hišico nekje ob Bledu? Je epilog zadeve že znan?

    • Nevica 18:54 04.februar 2024.

      Janez ne rabi biti smešen....Če ne bi bilo v resnici Golobovo vladanje za Slovenijo tragično, bi se lahko krohotali do onemoglosti. Žal so posledice zelo resnične. Butnglavci pa brez morale pa ne odstopijo....

    • Nevica 18:59 04.februar 2024.

      Sedaj pa še reci, da nekdo ki je v stranki SDS ne sme imeti družine in družina ne sme imeti imetja in niti vira zaslužka. So pač organizirani kakor so. Dvomim, da turistične kapacitete oddaja kakšnemu državnemu podjetju, ki se ...prikaži več financira iz proračuna, in je slučajo par mesecev nazaj zadevo prepisal na poslovno komajda sposobnega člana pri 18 letih ???? Grims tega niti slučajno ne počne kot Golob!

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 19:13 04.februar 2024.

      Pomiri se Nevica. Očitno spremljaš in verjameš drugim medijem, kot jaz. Saj bodo čez približno dve leti nove volitve in spet poraz poraženca prejšnjih volitev. Ne glede na to, katere kmetavzarske stranke bo zbral okrog sebe.

    • puelasedulaest 23:21 04.februar 2024.

      Najbolj umsko so zaostali v pameti vsi, ki sovražijo najbolj sposobnega politika in reveži niti ne vedo zakaj ga sovražijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pa je res zabitost dela našega naroda.

  • Toni 19:15 04.februar 2024.

    Če JJ brije norce, pomeni da brije svoje člane.🤣

    • Ender3 21:18 04.februar 2024.

      👍 striže jih stalno občasno pa, tudi po/brije, da se v družbi bolj svetijo..

  • atamama 21:59 04.februar 2024.

    Nekateri še kar upate, da so levi in desni zagrizeni sovražniki. Spomnim se okrogle mize Peršaka in Jelinčiča. Pljuvala eden po drugem, v dvorani brusili nože ena stran proti drugi. In po nekaj urah se ustavim v malo bolj blizu ...prikaži več LJ gostilni. Večerjala sta skupaj in v prijatelskem tonu kramljala. Od takrat se zavedam, da v politiki tisto kar vidiš ni nujno da je res. To kar pa govorijo pa sploh ne moreš verjeti. Kot župnik pravi, poslušajte in ubogajte in ne glejte kako delam.....

  • Toma 20:43 04.februar 2024.

    SD razpada, levaki pa tu še naprej plešejo;-)

  • jakec42 19:17 04.februar 2024.

    Janez brije norce ,pa bo sam ostal norec

  • rd2dmk2 21:04 04.februar 2024.

    dober dragi moji in drage moje tolk razpravljanja zarad 6miljonov. kolikor jih je zraven še za dober avto ne bo. ampak bi vas pa spomnil da bo treba začet odplačevat 300 miljonov, ki ste jih zagonil za par šniclov v ...prikaži več restavraciji. pa da ne omenjam vse gumice in servieste ki ste jih preplačal in za povrh še vse stran vržene špike z neko brozgo. oh , ja pa še navse kazni, ki se morajo vračat , sam pobirale so se tak-tak, zdej pa še kakšen advokat zraven. se kdo javi, neplesoči, da plača moj delež?

  • Nevica 18:50 04.februar 2024.

    Če človek zbrano spremlja izjave Fajonove pa tudi UKZ, pa še bi se našle.....je lahko pravzaprav šokiran, kako te ženske brijejo norca same iz sebe....Fajonova pa je na koncu vsakega razpredanja: zaskrbljenja. Končno je SDS lahko v miru in brez ...prikaži večz krivde gleda, kako se razvija levičarska super koruptivna sposobnost in kam bo kulminirala.... Nekoč smo tak procesek gledali v DESUS -u potem KUL-u, in sedaj v Golobovi vladi.....nismo še čisto tam... ampak tja zagotovo pridemo....

    • Ender3 20:50 04.februar 2024.

      Nevica procesek gledaš mimo dejstev, da se je JJ norčeval iz dveh novinark, ki so poskrbele, da je bil psihomanijak obsojen..In to ga očitno ni izučilo, ker misli, da se lahko norčuje s kogar koli..Bomo videli kdo se bo zadnji smehal?

    • Nevica 21:01 04.februar 2024.

      Njegov posmeh je bil utemeljen, glede na to kakšne "informacijske produkte" sta dotični neetični (nepolitični!!!) novinarki ustvarjali, njegova primerjava pa je bila dosti bolj mila od groženj "ubi Janšu".... Kolikor vem, ni Janša nikogar nagovarjal, da je treba koga ubiti....In ...prikaži več poglejmo pravosodje: nekaj je levičarska metaforika, resnico se pa kaznuje. Nepolitične novinarke pa čez noč postanejo levičarske funkcionarke..... No, če sem metaforična, je to pravi kupleraj - ni še odslužil vsega!!!!

    • Ender3 21:15 04.februar 2024.

      Kakor vem je Janez zadnji pozival k orožju, potem pa izjavo nenadoma umili z legalnim orožjem. V njegovi zadnji vladi so ta zamolčani zakon njehovi bližnji izkoristili in se oborožili. Zanimivo, da od takrat ni več groženj s pisemskimi naboji?? ...prikaži več O inf.produktih novinark sodišče ni presojalo, je pa pravilni obsodilo težo njegovih žaljivih izjav. In če ni kaj sojeno po njegovi meri cinizma in arogance, je pa za njegove 🐑🐏🐏 krivo levo krivosodje. Bizarnost brez primere..

    • Toma 21:27 04.februar 2024.

      Meni je najboljša na sliki ko telefonira z klasičnim telefonom kar brez žic! LOL

  • PasjaProcesija 18:40 04.februar 2024.

    Kaj pa, če... Ljudožerci so za požrtje naslednjega izmed njih vlekli slamice. Osmoljenko Tanjo je pred žrtvovanjem na oltarju z elektriko iz Star Solarja ohromila jegulja. Tina Robiju ne pusti jesti mesa, zato je ta svoj del ponižno prepustil pajdašem. ...prikaži več Da Vesna ni vegetarijanka, pokaže Necenzurirano. Janez z brzdanjem svojih tlačanov namiguje, da za gostijo ne želi računa. Internet, POP TV in policijsko varovanje pa namigujejo, da je najbolj lačen Damir. Le kdo bo zvezda letošnje proslave 7.2.?

  • Nevica 06:04 05.februar 2024.

    Če bi denar, ki je bil porabljen za boj proti Janši, bil uporabljen za reševanje energetike, bi imeli že četrt nove NEK2. To je kako močno se levica oklepa oblasti, zato da ima prste v davkopačevalskem denarju....Preko 3 milijarde EUR ...prikaži večR letno ga nam požre Korupcija. To so pokazale tuje analize......Predstavljajte si, kaj bi pametna vlada iz tega naredila ZA LJUDI!!!!

  • Stane Adamič 21:55 04.februar 2024.

    Koliko miljonov evrov je bilo porabljeno za produciranje in zlicanje gnojnice po tem politiku???? Koliko bolnic bi bilo izgrajenih???? A se spomnite KOLIKO denarja je potegnil DRAGO KOS za afero, da je neznanega dne, na neznanem kraju dobil obljubo nagrade ...prikaži več v neznani višini od neznanih ljudi????? V prvi fazi je KOS preiskoval bančno luknjo za 279 evrov na uro, kasneje pa......

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 20:05 05.februar 2024.

    Glede na povezanost strank SD in SDS mi je Janezov zapis povsem razumljiv. Naj narod misli, da med njima ni sodelovanja. Ko se denar med njimi deli, pa nobenih "zaigranih" zamer več ni. Upam, da Dominika razkrije še kaj, kar ...prikaži več bo za nas zanimivo. Razumem nervozo Tanje in ostalih v SD. Robert, naj Dominika kljub objektivni odgovornosti ostane ministrica za pravosodje. Morda pa ji je bilo samo nekoliko obrazloženo in marsikaj zamolčano, ko so ji dali v podpis pogodbo. Denar od posla bi dobili drugi.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:51 05.februar 2024.

    Kletni troli alias koprive v vsem svojem sijaju!!!

  • Idioti 22:44 04.februar 2024.

    PLEŠKO , MAŠ TI SVOJE IDIOTE IZ KATERIH BRIJEŠ NORCE , PA BODI SREČEN , DA LAHKO NADALJUJEŠ V NEDOGLED ! MI SAMI ZNAMO BRITI NORCE IZ SVOJIH "LIDERJEV "tvojega ogabnega ksihta ne potrebujemo ! Katero številko vreče ti da ...prikaži več žena na glavo , ko se je spraviš porivat ?

  • Nevica 05:57 05.februar 2024.

    Ja, neverjetno, sedaj je še Mataž Nemec ugotovil katastrofalne razmere v SD in bi rad zamenjal vodstvo, še posebno če sam ne bo več evropski poslanec.... Pa so bili levičarji tako veseli, da je v Bruslju in jim ne dela ...prikaži več sramote doma....Na, sedaj pa take ideje ravno z njegovega zelnika. Čeprav ideja ni tako zelo slaba, le da bi morala spokati in Nemec in Fajonova, da bi stranka pridobila kakšnega volivca.....

  • Jernej65 23:00 04.februar 2024.

    Janez se brije norce, medtem ko je zamudil že vsaj 20 let da bi odstopil s čela SDS, ki že toliko časa tudi caplja na mestu in se pelje v prostem teku. Hitrost je prehitra za večino, vendar vedno premajhna ...prikaži več za zmago, vedno jih kdo prehiti. Že zdavnaj bi morali menjati motor.

  • indigokid 22:48 04.februar 2024.

    že dolgo je znano, da so SD in SDS ena in ista stranka, saj je tudi bivši precednik viden član SDS

    • Avatar torolino
      torolino 06:44 05.februar 2024.

      Predsednik, ali precednik...🤪🤣😂

    • indigokid 14:34 05.februar 2024.

      da bi bil (na srečo že bivši) predsednik, mora picko pokazati nek osnovni nivo odraslosti ... za razliko od hihitavih otročjih precedniških selfijev

  • Ender3 21:04 04.februar 2024.

    Vre tudi v sekti SDS glede na poplavo člankov na Nori24tv, ki branijo njihovo ne/vpletenost..Ne predstavljam si, da ne bi imeli prste vmes. Vsaj do interpelacije naj se počaka, da vidimo kakšen žebelj bo tudi za njihovo krsto..V koaliciji pa, ...prikaži več naj se prizna koletivna odgovornost SD in na čelo naj si postavi Dominiko Š.P . To bi bilo za Golobovo vlado edino sprejemljivo.

    • Avatar torolino
      torolino 21:51 04.februar 2024.

      Si se izobrazil na novi,🙉? Pa praviš , da to ni za gledati, lažnivi kljukec .

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 05:49 05.februar 2024.

    Janšo v resnici močno skrbi kako daleč se bo razkrivala ta korupcija. Za sedaj so vsaj trije njegovi do ramen v tej marmeladi in ne preostane mu drugega, da poskuša pozornost preusmerjati na drugo stranko..Ja, ko se podgane začno gristi ...prikaži več med seboj je lahko precej grdo...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.