Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

Glavo ji je odrezal z dvema zamahoma

Umorjena Mehičanka Selena Margerito Graciano Maceda. MUP
Edi Mišić turistko Seleno ubil povsem hladnokrvno. Potek umora je premislil vnaprej, zelo slabo pa je poskušal zakriti sledi za seboj.

Hrvaški mediji so se razpisali o podrobnostih avgustovskega umora Selene Margarite Graciano Macedo. 29-letni Edi Mišić je že nekaj časa v rokah policije, brani se z molkom, le enkrat je dejal, da ni moril. Vendar dokazi govorijo nasprotno.

Dva reza

Selena se je 22. avgusta sama sprehajala po splitskem Marjanu. Mišić se ji je približal od zadaj, močno jo je prijel za roke in onemogočil upiranje. Z lepilnim trakom ji je zalepil usta in zvezal roke. Odnesel jo je dobrih 50 metrov k obzidju, jo položil na tla in slekel, nato pa ji z dvema zamahoma prerezal vrat. Kaj ga je gnalo k umoru, še zdaj ni znano.

Po umoru je truplo Selene potisnil med ruševine zidu ter ga prekril z zemljo, suhimi vejami in iglicami borov. V bližini je pustil nahrbtnik, v katerem so našli kuhinjski nož, majico, samolepilne trakove, brisačo, sendvič in dva fotoaparata – na vseh predmetih je bila kri.

Strokovnjaki so Mišića opisali kot izjemno hladno osebo, ki ji umor ne predstavlja nobene večje težave. Tako v času zločina kot pozneje pa je bil povsem prišteven.

Komentarjev 3
  • mph 15:20 04.marec 2013.

    Se povsem strinjam in takšne načeloma redno prijavim. Me ne moti, če kdo uporablja bolj sočen besedni zaklad (vendar ne v smislu rasizma in podobnega) .... nimajo pa kaj delat bedaste reklame na vsakem threadu.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:43 04.marec 2013.

    kje je tukaj admin?Ali si ti mogoče admin?No, najbrž sta vsaj bratranca......Nehaj morit pri vsakem prispevku.

  • Oseba_ 11:39 04.marec 2013.

    na živce nam greš