Magazin > VIP
24 ogledov

Govorice o razhodu držijo

George Clooney KM/FameFlynet Pictures
Odklenkalo je še eni izmed Clooneyjevih lepotičk.

Da George Clooney ne zdrži dolgo v družbi ene, ni skrivnost, zato je bilo le vprašanje časa, kdaj bo odzvonilo tudi Stacy Keibler. O njunem razhodu so se mediji razpisali že marca, saj naj bi si zvezdnika v življenju želela različne stvari. "Za konec se je odločila Stacy, saj si nekoč želi družine in otrok, zaveda pa se, kakšno je Clooneyjevo mnenje o tem. Pogovorila sta se in zvezo mirno prekinila pred nekaj tedni," je povedal vir blizu para in dodal: "Vsak dan sta se pogovarjala o tem. Prijatelja sta bila še preden sta se romantično zapletla in prijatelja ostajata tudi po koncu zveze. Razhod je bil prijateljski."

Govorice o razhodu so odjeknile po tem, ko se par ni več pojavljal na rdečih preprogah, nazadnje so ju skupaj ujeli marca v Berlinu. Stacy je takrat povedala, da ima zelo zaseden urnik zaradi snemanja šova Supermarket Superstar, po tem pa si želi odpotovati v Evropo. "Ker sta veliko delala, se nista videla kar nekaj časa, zato je logično, da sta se oddaljila," je povedal drug vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.