Šport > Nogomet
22 ogledov

Pogaja se za filmsko franšizo

zlatan ibrahimović EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina se bolj kot obtožbam o domnevni uporabi dopinga posveča svoji bodoči filmski karieri.

Zlatan Ibrahimović je rad v središču pozornosti, zato ne preseneča, da v zakulisju njegove nadvse uspešne nogometne kariere potekajo pogajanja o nastanku filma, ki bi temeljil na njegovem življenju.

Švedski reprezentant v zadnjih mesecih pridno polni časopisne stolpce. Še vedno namreč ni jasno, kjer naj bi nadaljeval svojo kariero, pred dnevi pa je javnost šokiral nekdanji švedski trener, ki Ibrahimoviću očita, da si je pri Juventusu pomagal z dopingom.

Nogometaš se na obtožbe rojaka ni odzval, je pa medijem zaupal, da razmišlja o filmu, pri čemer je potegnil vzporednice s priljubljenim akcijskim junakom Johnom Rambom.

''Pogovarjamo se, a nič se ni odločeno,'' je povedal za švedski časopis Dagens Industri. ''Ogromno ljudi snema filme o meni in mojem življenju ter tako služijo denar. Če bi bil jaz osrednja tema filma, potem bi moral imeti nadzor. O meni lahko posnamemo veliko filmov. Kot Rambo I do V, lahko bi posneli Ibracadabra I do X.''

Dvoma o tem, kdo bi upodobil legendarnega napadalca, ni. ''Nihče ne more igrati Zlatana,'' je bil jasen Ibrahimović

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.