Šport
25 ogledov

Izpulil zob in nadaljeval s tekmo

pascal dupuis Youtube
Hokejist Pittsburgh Penguins Pascal Dupuis si je na tekmi proti Boston Bruins izpulil razmajan zob in kot pravi profesionalec nadaljeval z igro.

Pascal Dupuis je na tekmi severnoameriške lige NHL dobil udarec v obraz, ki ga je stal zoba. S hokejsko palico ga je ponesreči zadel soigralec Kris Letang in mu razmajal dva zoba, Dupuis pa se je odločil, da bo zobozdravstevno storite opravil kar sam. Najprej si je izpulil prvi zob, pri drugem pa je naletel na odpor. ''Poskusil sem še drugega, vendar se je preveč držal,'' je povedal Kanadčan.

Med posegom je ob njem v vlogi ''zobnega asistenta'' nastopal trener. ''Ali ga hočeš izpuliti, da ga ne bi pogoltnil?'' je vprašal svojega varovanca, preden je Dupuis zob potegnil na plano. ''Tega ne vidiš prav pogosto. Rekel sem mu 'pohiti, gnusi se mi. Znebi se ga','' je po tekmi dejal soigralec Sidney Crosby.

Dupuis se je kot pravi profesionalec takoj zatem vrnil na igrišče, kjer se je Pittsburgh na koncu veselil zmage proti Bostonu (3:2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.